Nastavlja se saga oko Ramosa: Real mu nudi iste uslove još godinu dana, pitanje je da li će ostati

Ipak dosadašnji kapiten Kraljevića ima i bogatije ponude na stolu

  • 0
serhio ramos Foto: Tanjug/Ap

Dugo traje saga oko Serhija Ramosa i njegovog ostanka u Real Madridu. Nisu isprva u klubu iz španske prestonice hteli ni da čuju za uslove dosadašnjeg kapitena, koji je tražio da i narednih nekoliko godina zarađuje isto koliko i do sada. Zato je on pripretio odlaskom, a zainteresovanih je bilo, pošto se u priču uključio PSŽ.

Međutim, kako sada javlja ABC, a prenose španski mediji, Ramos je dobio novu ponudu od čelnika Real Madrida. Oni mu nude da i narednu sezonu odigra pod istim uslovima koje ima sada, a koji glase da on zarađuje 12.000.000 evra neto po takmičarskoj godini. Posle toga, dva tima će razgovarati ponovo oko novog ugovora i eventualnog nastavka saradnje.

Njihov kapiten još nije odgovoio na ponudu, a pošto ima i bolje ponude od one koju nudi Real, sada može i da bira. Međutim, pitanje je kakva će biti njegova odluka, jer se ipak na lojalnost španskom klubu obavezao na tako dug period. Ipak, i to znači mnogo, koliko god mislili da nije tako.

Ono što dodatno treba da raduje navijače madridskog kluba jeste da se Ramos uspešno oporavlja od povrede i da bi mogao da bude u timu već 16. marta, kada Real dočekuje Atalantu u revanšu osmine finala Lige šampiona.

Video: Stanković posle pobede nad TSC: Prvo poluvreme najgore poluvreme od kada sam tu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA