Čuka prodala Birmančevića za milion evra!

Sledeća destinacija sjajnog veziste biće švedski Malme

  • 7
Veljko Birmančević Foto: cukaricki.com

Ofanzivni vezista Čukaričkog Veljko Birmančević novi je igrač švedskog šampiona Malmea koji je na svom zvaničnom sajtu objavio da je "kupovao" na Banovom brdu!

Čuka je na ime ovog transfera dobila milion evra i određene procente, dok će se Birmančević novim saigračima priključiti sledeće sedmice. Dakle, Čuka ove zime iza sebe ima još jedan sjajan posao, pošto su već prodali Dimitrija Kamenovića u Lacio za tri miliona.

- Veoma sam srećan što sam napravio ovaj veliki korak u mojoj karijeri i ne mogu da dočekam da zaigram za Malme. Malme je klub sa velikom istorijom i odmah sam hteo da postanem njihov igrač - rekao je Birmančević za sajt Malmea:

- Brz sam sa loptom, volim da izazovem moje protivnike i mogu da izvodim i penale i slobodne udarce. Ima mnogo toga u mojoj igri.

Birmančević je za Čuku ove sezone zabeležio 11 golova i šest asistencija, a nedavno je debitovao i za reprezentaciju Srbije na onoj turneji.

Bio je i na meti Crvene zvezde, ali je transfer stopiran zbog toga što je Birmančević ponikao u školi Partizana. Mada sam fudbaler nije krio da navija za crveno-bele.

- Veljko Birmančević je izvanredan igrač. Ali, imamo dogovor sa navijačima. On ne može u Crvenu zvezdu. Ne možemo i nećemo da dovodimo igrače koji su igrali za Partizan - rekao je krajem decembra generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Keli

    4. mart 2021 | 10:34

    Steta za Zvezdu i Partizan da ovakav igrac ide za sicu a dovode camuge za mnogo vece novce

  • Zvele

    4. mart 2021 | 09:32

    Ma da bre Malme ima bogatu istoriju osvajao sve po evropi....

  • BANDIT

    4. mart 2021 | 12:21

    Šteta bio bi to potez za Zvezdu (Radonjić na primer). Banalne priče kad se ne dogovore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA