≫ 

Dejan Stanković nosio Kangu u naručju kao malo dete: Hit scena na utakmici protiv TSC-a

Interesantna proslava trenera i fudbalera Zvezde

  • 12
Dejan Stanković, Gelor Kanga

Printskrin: Arena Sport

Zanimljiva scena viđena je u Senti nakon drugog gola Milana Pavkova, a trećeg gola Zvezde na utakmici.

Crvena zvezda je u okviru 25. kola prvenstva Srbije bila bolja od TSC-a na gostujućem terenu, rezultat je bio 1:3 (0:0). Crveno-beli su slavili golovima Milana Pavkova, koji je postigao dva pogotka, odnosno Gelora Kange koji je bio siguran s bele tačke.

TSC-u je ovo prvi poraz pod dirigentskom palicom Mladena Krstajića, tačnije ovo im je takođe i prva utakmica na kojoj su primili gol od kada je na klupi bivši selektor reprezentacije.

Međutim, nakon trećeg gola desila se jedna kranje zanimljiva scena.

Dok je Milan Pavkov slavio u društvu saigrača, Gelor Kanga je otrčao do trenera Stankovića koji ga je stavio na krilo i podigao poput deteta.

Kada je Kanga ponovo potpisao za Crvenu zvezdu, mnogi navijači su bili skeptični oko njegove "lude glave" koja ga je koštala i u Sparti a i koja ga prati tokom čitave karijere, bilo je i sukoba između njega i Stankovića u svlačionici posle meča u Liberecu, međutim, po svemu sudeći Stanković je uspeo da mu pronađe pravo mesto u ovom timu Zvezde i bez sumnje je da njih dvojica sada imaju znatno bolji odnos i na terenu i van njega.

>>> Posle novog kiksa Milana u sredu Interu je otvoren autoput ka tituli, prvoj od 2010. godine. Da bi do toga došlo Nerazuri moraju da nastave s pobedama, a večeras (20.45) gostuju Parmi i kvota na dvojku je 1,33, a na kombinazziju 2&3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Parma - Inter.

Trenutak kada Stanković podiže Kangu možete videti na 00:18.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA