≫ 

Optužila muža da je vara, pa dan kasnije nađena bez svesti: Žena ruskog fudbalera htela da se ubije?

Ona tvrdi da je sve u redu, mediji u Rusiji navode da je zbog skandala koji je napravila pokušala da se ubije i da je i dalje hospitalizovana

  • 0
Alana Mamaeva

Foto: Instagram/alana_mamaeva

Alana Mamaeva, supruga fudbalera Rostova i nekladašnjeg reprezentativca Rusije Pavela, pronađena je bez svesti u smom apartmanmu u Moskvi - samo dan nakon što je muža optužila da je vara!

Ruski mediji su preneli da je Alana pokušala samoubistvo, jer su joj navodno pretili i suđenjem zbog skandala koji je nastao. A desilo se to da je ova Ruskinja preko prijatelja saznala da Pavel ima ljubavnicu u Španiji i u međuvremenu je objavila njen identitet sa sve fotografijom vozačke dozvole

Sve detalje je okačila na Instagram, gde je najpre napisala da sve zna, a zatim je usledila fotografija sa imenom i prezimenom devojke na slici i njen broj telefona.

Alana je svojim javnim nastupom prozvala i FK Rostov, da bi u međuvremenu Od Irene Garsije Moreno, navodne Pavelove ljubavnice, dobila pretnju tužbom.

- S obzirom na nedavne komentare, lične prenje i fotografije koje je na društvene mreže iznela Alana Mamaeva, želim da vas obavestim da moji advokati proučavaju ovaj slučaj kako bi podneli odgovarajući pravni zahtev - napisala je Irena.

Alana je u međuvremenu, jutro posle, putem Instagrama poslala poruku suprugu kom je već jednom 2018. oprostila "švrljanje", da bi ruski mediji javili da je pokušala da se ubije.

Njeni prijatelji su navodno pokušali da je kontaktiraju, ali ona nije otvara vrata svog stana. Potom su pozvali spasioce koji su uspeli da uđu unutra i nađu Alanu u nesvesti.

Prevezena je na jedan od Instituta gde je i zadržana, ali se nedugo zatim ponovo obratila javnosti zbunjenom porukom koju je dala za "Life Shot":

- Dobro sam, kod kuće sam. Samo sam... uzela malo svog muža. Nisam bila u bolnici. Zar ne znate moje šale ili šta već?

Međutim, mediji u Rusiji i dalje trvde da se Mamaeva nalazi u medicinskoj utsanovi i da je vozač Pavela Mamaeva bio taj koji je pozvao Hitnu pomoć.

Inače, njih dvoje su složno prošli onaj skandal u koji je Mamev upao zajedno sa Kokorinom, kada sui zbog tuče i napada na člana ministarstva u kafani osuđeni na 18 meseci zatvora.

>>> Trka za titulu u Premijer ligi nije neizvesna, ali zato za plasman u Ligu šampiona jeste veoma. U njoj se nalaze Liverpul i Čelsi koji igraju večeras (21.15) na Enfildu, a i jednima i drugima je ovaj meč izuzetno važan. Kvota na keca je 2,45, na dvojku 2,95, na iks 3,30, a na 3+ 1,89. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Čelsi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA