Iz Čuke u FSS: Igor Matić novo "pojačanje" Saveza!

U narednom periodu obavljaće funkciju koordinatora instruktorske službe

  • 3
Igor Matić

Igor Matić levo, desno je Vladimir Matijašević Foto: MN Press

Igor Matić, doskorašnji direktor omladinske škole Čukaričkog, imenovan je za novog koordinatora instruktorske službe Fudbalskog saveza Srbije!

Matić je, inače, nekadašnji mladi reprezentativac i član ekipe koja je 2004. godine branila boje našeg državnog tima na Olimpijskim igrama u Atini, a po stupanju na funkciju izrazio je zadovoljstvo što će imati priliku da sarađuje sa direktorom mlađih selekcija Nikolom Lazetićem

- Želja mi je da reorganizujem instruktorsku službu i da uspostavim principe koji će biti kompatibilni sa zahtevima i idejama Fudbalskog saveza Srbije. To podrazumeva selektivni proces u svim uzrasnim kategorijama, dopunske selekcije, konstantno praćenje instruktora po regionima, edukaciju i razmenu iskustva sa trenerima mlađih kategorija. Prioritet svih nas koji radimo sa mladim igračima mora da bude stvaranje modela A reprezentativca - rekao je Matić i dodao:

- Radio sam četiri godine na funkciji direktora omladinske škole Čukaričkog, dugo sam u fudbalu i pokušaću to svoje dragoceno iskustvo da prenesem na instruktore širom Srbije. Detaljno sam upoznat sa kvalitetom i potencijalom 95 odsto dece koja brane boje mlađih reprezentativnih selekcija i mogu da budem od velike pomoći direktoru Lazetiću i svim selektorima koji rade u Fudbalskom savezu Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA