Kristijano Ronaldo kao glavna reklama za vakcinaciju!

U Italiji je predloženo da svi fudbaleri u Seriji A budu vakcinisani

  • 0
Kristijano Ronaldo, Cristiano Ronaldo

Foto: Tanjug/AP

Direktor Klinike za infektivne bolesti u Đenovi, profesor Mateo Baseti, izneo je zanimljiv predlog u kom želi da vakciniše sve fudbalere koji igraju u Seriji A, a kojih ima oko 600.

Predlog je naišao na pozitivne reakcije i brzo se širi putem društvenih mreža, a prema rečima tog lekara imunizacija fudbalera donela bi višestruke koristi.

- Sprečilo bi se širenje virusa među sportistima, izbegli bi se slučajevi da se fudbalske utakmice, kao najnovija između Torina i Lacija, odlažu zbog žarista korona virusa otkrivenog među igračima, a vakcinisanjem fudbalera poslala bi se snažna poruka navijačima da i oni prihvate imunizaciju - naveo je on.

Kao najvažnije ime u celokupnoj akciji navodi se, naravno, Kristijano Ronaldo. On bi zasigruno bio dobra "reklama" za vakcinaciju.

- Zamislite da se vakciniše Kristijano Ronaldo? Koliko bi navijača sledilo njegov primer - rekao je uvaženi doktor Baseti.

Sigurno je da bi ogroman broj fudbalskih fanatika i simpatizera Portugalca pohrlilo ka vakcini ukoliko vidi i njega kako prima istu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA