Krstajić konačno progovorio o Banetu i otkrio zašto mu je oduzeo traku

"Moja ideja je bio Kolarov", poručio je Krstajić

  • 10
Mladen Krstajić, Branislav Ivanović Foto: MN Press

Nekadašnji selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić, sada trener TSC-a, otkrio je zbog čega je pred Svetsko prvenstvo 2018. godine oduzeo traku Branislavu Ivanoviću!

Podsetzimo, Ivanović je neočekivano ostao bez trake posle odlaska Slavoljuba Muslina, dok je kapiten "preko noći" postao Aleksandar Kolarov.

- Nije tu bilo nerazumevanja. Poštujem Baneta i njegovu karijeru, čak smo nešto malo i igrali zajedno u reprezentaciji. Razmišljao sam na duže staze. Danas je neko tu, sutra dolazi neko novi. Hajde da ne pravimo mitove. Imao sam viziju da podmladim reprezentaciju - rekao je Krstajić za "Kurir" i dodao:

- Gledao sam da neko ko može više da doprinese bude novi kapiten. Moja ideja je bila Aleksandar Kolarov. Moja odluka i moj stav. Nema tu bilo kakve sujete i bilo čega protiv bilo koga. Da se vrati situacija opet bih isto uradio. Verujem da je Kolarov mogao da izvuče više od svlačionice. Nešto lično protiv Baneta, ili bilo koga, nemam ništa.

Nastavio je Krstajić u istom tonu da priča o toj situaciji.

- Onda ide priča, da li ću ga staviti, ili neću. Da li će Bane srušiti Dekija Stankovića? Hajde sad da gledamo Mitrovića, da ga guramo, da ima 110 utakmica. Ako nastavi ovako, srušiće sve rekorde. Kakve veze da li neko ima 30 ili 50 utakmica? Čime se mi bavimo? To su srpska posla! Ko ima najviše utakmica u dresu Srbije? Baš me briga! Ne interesuje me! To su nebitne stvari u životu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pablo

    4. mart 2021 | 11:52

    Laze krstajic dobro je poznato da je Banetu oduzeta traka jer se usprotivio da Kokeza ucestvuje u treningu (da igra shevu sa igracima)na sta se ovaj naljutio i naredio da mu se oduzme traka. Tako sram te bilo Krstajicu reci pravu istinu. A ovo sto pisem nije lupetanje vec proverena informacija. Pozdrav

  • 🐂 MK

    4. mart 2021 | 12:30

    Ti bi opet isto uradio !!! Pa ti nisi normalan.🤦🏻‍♂️ Mladene, bruko i sramoto kao trener si cista "0" u FUDBALU ❗

  • Cccc

    4. mart 2021 | 12:00

    Da nije Baneta pominjao ne bih ni komentarisao ali eto. Ti tamo neki,nisi bio ni ne mozes da budes dva posto ni covek ni igrac sto je Bane i bio i bice . Tako si lecio svoje komplekse sitne duse

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA