≫ 

Najjači tim sveta stiže u Srbiju: Portugalci našli način da "zaobiđu pravila" zbog igrača iz PL

Ali to znači da prvi meč protiv Azerbejdžana neće igrati u domovini

  • 3
Bernardo Silva, Joao Moutinho Foto: Marko Jovanović

Fudbalska reprezentacija Portugalije je pronašla rešenje i u najjačem sastavu će doći na megdan Srbiji krajem marta, u sklopu kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo!

To znači da će u timu biti i igrači iz Premijer lige, iako je dan ranije iz nekolicine tamošnjih klubova poručeno da neće pustiti igrače ukoliko oni po povratku moraju u desetodnevni karantin.

Činilo se da će Bruno Fernandeš, Bernardo Silva, Diogo Žota i ostali zaobići Marakanu 27. marta, ali se dogodilo to da će Portugalci donekle zaobići pravila kako bi na okupu imali najjači tim. Naime, Portugalija je jedna od retkih država koja je na crvenoj listi Ujedinjenog kraljevstva, te je tamošnji savez odlučio da Fernando Santoš ekipu okupi u Italiji.

Tačnije u Torinu, gde će Portugalija 24. marta dočekati Azerbejdžan i posle toga kreću put Srbije. To znači da neće ulaziti u domovinu i neće morati u karantin.

- Niz restrikcija vezanih za Portugaliju kao destinaciju, zbog pandemije Kovida 19, primorao je Fudbalski savez da potraži alternativna rešenja za pripreme reprezentacije za početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

- Posle proučenih zabrana i analizom raznih solucija, obaveštavamo sve da će državni tim pripreme i prvu utakmicu protiv Azerbejdžana odraditi na stadionu Juventusa u Torinu - piše u saopštenju Portugalaca.

Nema sumnje, tim koji u sastavu ima Kristijana Ronalda, Žoaa Feliksa, Bernarda Silvu, Bruna Fernandeša, Dioga Žotu, Rubena Dijaša, Kansela... bez dileme je jedan od najjačih na svetu, a možda i najjači!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miodrag

    4. mart 2021 | 15:15

    Mocan tim. Mozda i buduci prvaci sveta.

  • 💪

    4. mart 2021 | 17:33

    Rajković, Milenkovic, Milunovic, Spajic, Kostic, Lazovic, Matic, Milenkovic, Milivojevic (Grujic), Djuricic, Vlahovic (Jović). Kidamo bre, kakva Portugalija 😁😉

  • Sale

    4. mart 2021 | 22:40

    Eto odmah problema na samom pocetku za maneken-selektora. 🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA