Terzić već proglasio Zvezdu za prvaka: "Četvrti put uzastopno uzimamo šampionsku titulu"

Generalni direktor se preračunao tokom govora

  • 71
Zvezdan Terzić Printskrin: Youtube/Crvena zvezda

Crvena zvezda je proslavila svoj 76. rođendan, a dodela nagrada upriličena je na Marakani u Medija centru, gde je bio ograničen broj ljudi zbog pandemije korona virusa.

Nagradu za najbolji klub dobio je fudbalski klub crveno-belih, a primio ju je generalni direktor Zvezdan Terzić, koji je u govoru već pripisao Zvezdi i četvrtu titulu, iako je prvenstvo još u toku, a Zvezda ima šest bodova prednosti u odnosu na Partizan, ali i meč manje.

- Zvezda je najveći klub na ovim prostorima, ponos naroda i države. Posebno mi je drago što smo četvrti put zaredom najbolji na ovim prostorima, što četvrti put zaredom uzimamo šampionsku titulu i što četvrti put zaredom igramo grupnu fazu evropskih takmičenja. Ponosan sam na sve što su uradili i ostali naši sportisti, verujem da su mnogi zaslužili ovaj trofej.

- Nama ostaje da se borimo kao i do sada za crveno-bele boje, uz nadu će ova pandemija proći i da ne moramo u ovakvim okolnostima da slavimo rođendan. nadamo se da ćemo nastaviti da živimo u nekim normalnijim okolnostima i da će FK Crvena zvezda nastaviti da bude oslonac i kičma celog sportskog društva i da će nastaviti da pomaže ostalim klubovima - rekao je Terzić.

Pogledajte njegovu izjavu, koja će sigurno izazvati polemike u taboru crno-belih, gde ističu da titula nije izgubljena dokle god postoji šansa da se bore za nju.

Video: Stanković nosio Kangu u naručju posle gola Pavkova u Senti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pit bull

    4. mart 2021 | 14:49

    Tako je Terzo magijoooo,polivaj po glodarima!!!

  • !!!

    4. mart 2021 | 14:50

    Pa sve je reseno, ZVEZDA igra sa 30% nasu ligu.. milan cuva loptu sa igracem vise na svom stadionu i onda se ovde ocekuje da bilo koji klub otkine bod(ove)...

  • ZVEZDA ZAUVEK

    4. mart 2021 | 16:25

    SREĆAN NAM RODJENDAN ŠAMPIONI !!! NAPRED ZVEZDO!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA