≫ 

Svi su gledali u Snežu Borjan na Marakani zbog odeće u kojoj je došla na rođendan Zvezde

Žena kapitena crveno-belih u veoma zanimljivom izdanju

  • 21
Snezana Borjan Prinskrin: Youtube / Crvena zvezda

Održana je ceremonija proslave 76 rođendana, na kojoj su uručene nagrade najboljim od najboljih. Međutim, jedna osoba je zaokupila pažnju svih prisutnih.

Na današnji dan, pre 76 godina osnovana je Crvena zvezda, a tim povodom organizovana je i ceremonija na kojoj su nagrade dobili najbolji sportisti i klubovi u prethodnoj godini.

Kao najbolji sporstista u 2020. izabran je Milan Borjan, kapiten i golman crveno-belih, dok je najbolja sportistkinja Andrea Stojadinov, džudistkinja i članica džudo kluba Crvena zvezda. Dok je najbolji klub, fudbalski tim.

Od Milana i njegove žene smo uvek mogli očekivati zanimljive načine oblačenja što se videlo vremenom, ali ovoga puta Snežana je premašila samu sebe, te se pojavila u jednoj drečavo zelenoj kombinaciji koja je "bola oči" i koja se isticala i na snimcima iz Medija centra.

Snežana Borjan je pre nekoliko dana stala u odbranu Marka Gobeljića nakon što je ovaj napravio kobne greške protiv Milana, te je na taj način i Snežana završila u medijima.

Ovoga puta je pažnju zaslužila samo zbog svog izgleda i izgleda haljine za koju se odlučila.

Video: Jak dekolte Borjanove žene, a onda se okrenula i pokazala previše!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA