Nadalu postavili provokativno pitanje o Đokoviću, on ispao gospodin s odgovorom

Španac pokazao poštovanje prema najboljem teniseru sveta

  • 4
Rafael nadal Printskrin: Youtube/Sunrise

Rafael Nadal je dao ekskluzivni intervju za brazilski magazin Veža, u kojem je bilo i provokativno pitanje na račun Novaka Đokovića.

Novinar je upitao Nadala kako komentariše "bezobzirno ponašanje Đokovića tokom pandemije", ali je za razliku od mnogih, Nadal dao gospodski odgovor.

- Preferiram da pričam o načinu na koji sam na živeo u poslednjih par meseci, nego da sudim drugima zbog onog šta rade. Bilo je veoma teško gledati sve što se dešava u svetu, naročito oko mene. Prošli smo kroz rigorozan karantin, videli smo hiljade mrtvih. Bilo je više od 50.000 preminulih u Španiji između aprila i juna.

- Nisam imao snage da radim bilo šta, bio sam zabrinut samo zbog situacije. Verujem da su se neki ljudi osećali možda opuštenije, pošto njihove države nisu imale tako agresivne epidemije korona virusa - rekao je Nadal.

Video: Đokovićev odgovor zlonamernim medijima nakon osvojene devete titule na Australijan openu

(Telegraf.r)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    4. mart 2021 | 18:52

    Mogu da postavljaju sta hoce. Djole je presao igricu, jos da obori rekorde posle njega vise nece niko uraditi sto je on uradio u eri tenisa...

  • Xyz

    4. mart 2021 | 23:19

    Ništa gospodstveno ne vidim u njegovom odgovoru. Pre bih rekao da je perfidno izbegao da odgovori na direktno pitanje. Svi su oni ljubomorni na Noleta, ali šta je tu je. Samo jedan može da bude najbolji.

  • Monako

    4. mart 2021 | 20:32

    Mozda njegova drzava nije imala tako agresivnu epidemiju, ali Srbija je imala vanredno stanje i policijski cas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA