Veliko ime seda na klupu Vulverhemptona? Đenaro Gatuzo dolazi na Ostrvo već ovog leta

Postoji određeno interesovanje Vukova da zamene Nuna Espirita Santa

  • 2
đenaro gatuzo Foto: Tanjug/Ap

Dobre stvari je tokom svoje igračke karijere radio Đenaro Gatuzo, ali kao trener sa Napolijem toliko i ne blista. Samim tim, već na leto bi mogao da napusti stadion „Dijego Armando Maradona“ i zaputi se put Ostrva, gde ga trenutno traži Vulverhempton, prema pisanju engleskih medija.

Deluje da bi ovaj klub bio pravi izbor za  njegov dalji razvoj. Poznato je da se sastav Vukova sastoji od mnogobrojnih igrača iz Portugala, koji umeju da budu jako borbeni i samim tim bi se lako prilagodili na Gatuzov stil.

Kako prenosi Tutomerkato, sve je još u fazi početnog interesovanja, ali ne bi bilo čudno da na kraju ipak dođe do prelaska Đenara Gatuza među Vukove. Oni trenutno zauzimaju tek 12. mesto na tabeli, ali su u nešto lošijoj seriji rezultata.

Sa Nunom Espiritom Santom su pokazali da mogu da budu sasvim konkurentni i timovima iz gornjeg dela tabele, ali pitanje je da li će Portugalac uspeti da ubedi čelnike da mu pruže poverenje u narednoj sezoni, nakon što ove sasvim izvesno neće uspeti da se izbore za plasman u Evropu.

Video: Stanković posle pobede nad TSC: Prvo poluvreme najgore poluvreme od kada sam tu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA