≫ 

Nenad Lalatović kažnjen sa 100.000 dinara, a tek ga očekuje novi udar na novčanik

Mogao bi trener Lala da ostane bez pozamašne sume novca

  • 11
Nenad Lalatović

Foto: Marko Jovanović

Disciplinci Fudbalskog saveza Srbije odlučili su da kazne trenera Vojvodine, Nenada Lalatovića sa 100.000 dinara, zbog sve učestalijih komentara o suđenju u poslednje vreme.

On je u jednoj od spornih izjava naveo da su sudije uskratile Vojvodini ukupno četiri boda ove sezone, a postupak protiv trenera izazvao je pravu buru na „Karađorđu“, pošto je rukovodstvo izjavilo da će trenera svakako očekivati kazna i po klupskom pravilniku, što je dodatno rasplamsalo, ionako vatren temperament Nenada Lalatovića.

Disciplinska komisija FSS-a je svoj deo posla obavila, a tek se očekuje reakcija iz Novog Sada, nakon čega ćemo saznati da kolika kazna ga čeka u tom slučaju. On je prvobitno opomenut odlukom prvostepene komisije Fudbalskog saveza 11. februara zbog isključenja u prvom prolećnom kolu.

Pored ovoga, komisija FSS-a nije imala previše posla u prva dva ranga, pošto prethodnog vikenda nije bilo zabeleženo nijedno isključenje. Samim tim, nije bilo previše bure na superligaškim i prvoligaškim terenima širom zemlje.

Video: Lalatović posle meča s Partizanom: Skratili ste mi jezik, moram da budem miran

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Patriota

    4. mart 2021 | 20:50

    Mogli su ga kazniti i sa 100 000 eura... Tako to bude kada nema ko da te štiti a u ovom slučaju bi trebala drzava... Čovek je sve pošteno rekao i stao uz igrače, da vidimo sada da li će neko stati uz njega?

  • drz se za mjehur od pjene

    4. mart 2021 | 20:06

    To se kaze..odigrao si svoje i sad te pustaju niz vodu....tako prolaze izdajnici i placeni klovnovi..jbg nisi na vrijeme skontao da si mali igrac..pobjede koje si kobajagi naprvio su namjestaljke..sad ti je jasno ko te pusta niz vodopad a gdje ce te izbacitii..u neku septicku sto posto

  • Moke

    4. mart 2021 | 21:18

    Krsta mi ovi te kaznise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA