Ovaj čovek je neuništiv: Nil Vornok neće u penziju, u 73. godini produžio ugovor sa Midlzbroom!

Još barem godinu dana ćemo ga gledati na klupi ovog tima

  • 0
Nil Vornok

Foto: Youtube / Printscreen

Postoji ona čudesna floskula da kada klubovima u Engleskoj ne ide, da treba samo da pozovu Nila Vornoka i da će ih on izbaviti iz „rupe“ u koju su upali. Iskusni stručnjak polako se već nalazi na zalasku karijere, uskoro će napuniti 73 godine, ali je i pored toga uspeo da dobije poverenje Midlzbroa.

Naime, on je produžio ugovor sa ovim klubom na još jednu sezonu, pa ćemo ga na klupi gledati sve do kraja narednog leta. Njegova ekipa je trenutno na devetom mestu u Čempionšipu i pokušaće da se u samoj završnici sezone domogne jednog od mesta koje vodi u plej-of. Petoplasirani Bornmut beži samo pet poena ispred.

On je u Mildzbro došao u junu 2020. godine, a pokazao se kao sasvim dobro rešenje i stabilizovao je klub koji je donedavno nastupao i u Premijer ligi, pa neće biti briga oko borbe za opstanak. Ne igra ovaj tim neku raskošnu igru, naprotiv, samo 40 golova je dao Midlzbro u Čempiošipu na 34 utakmice, ali je utegao odbranu, pa je ekipa primila svega 36 pogodaka.

Pored Midlzbroa, Vornoka smo gledali još na klupi Šefild junajteda, Kristal Palasa, Kvins Park Rendžersa, Lidsa i Kardifa. Videćemo da li će naredna sezona biti ujedno i njegova poslednja pred zasluženu penziju.

Video: Pavkov drugim golom rešio pitanje pobednika u Senti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA