≫ 

U Liverpulu rasulo: Salah i njegov menadžer ljuti zbog izmene, kraj saradnje na pomolu?

Salah je po izmeni ljutito prošao pored trenera Jirgena Klopa

  • 2
FK LIverpul, Mancester Siti Foto: Tanjug/AP

Mohamed Salah je u 61. minuti zamenjen u porazu Liverpula od Čelsija, a njegova jasna frustracija po istupanju sa terena sada je potpomognuta i ljutnjom njegovog menadžera koji se oglasio na Tviteru i, malo je reći, uplašio sve navijače tima sa Enfilda.

Rami Abas, glavni zastupnik u karijeri egipatske zvezde, ostavio je samo tačku na društvenoj mreži i pokrenuo lavinu komentara.

Legenda Liverpula Džejmi Karager se ist našao u čudu nakon izmene.

- Veoma se iznenađen izlaskom Salaha. Zaista jesam. Nije izgledao srećno zbog toga. Liverpulu je potreban gol i igrač koji je među najboljim golgeterima Premijer lige - prokomentarisao je Karager.

Salah je po izmeni ljutito prošao pored trenera Jirgena Klopa, sa grimasom zauzeo mesto na tribini i slao jasne signale da nimalo nije zadovoljan sa situacijom.

Otvaraju se sada razne opcije, jer menadžerova poruka nije nešto što bi trebalo proći nezapaženo, a sve to prate iz Real Madrida, Barselone i Bajern Minhena.

Salah ima ugovor sa Liverpulom do 2023. godine, a Egipćanin nije odbio mogućnost prelaska u drugi klup u poslednjem intervjuu.

- Real Madrid ili Barselona? Nikad se ne zna - poručio je tada Salah.

Ova muka Liverpula koji već duži period ne zna ni za remi na svom stadionu, može da se završi još većim rasulom i mukom, sve su prilike.

Video: Stanković posle pobede nad TSC: Prvo poluvreme najgore poluvreme od kada sam tu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ToX

    5. mart 2021 | 12:39

    Ни један играч не сме бити изнад клуба па тако ни тај Салах,нит било ко,од кад је почео тај фазон ништа добро није донело ни једном клубу у на свету...

  • Душан Краишник Бања Лука

    5. mart 2021 | 12:16

    Па шта би требао да тр остави ,,, ти си једна незналица

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA