Jović još žali zbog Škotske, komentarisao dolazak Piksija: Siguran sam da ćemo imati uspeha zajedno

Srpski fudbaler smatra da našem timu predstoje lepe stvari

  • 2
Luka Jović

Foto: MN Press

Srpski fudbaler Luka Jović, dao je kratak komentar za sajt UEFA, uoči početka kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022, gde se nu prvom meču grupe A Srbija sastaje sa Republikom Irskom 24. marta u Beogradu.

Jović se osvrnuo i na poraz od Škotske, koji je svima u Srbiji teško pao i smatra da su Orlovi trebalo da dobiju taj meč i da ga reše pre penal lutrije.

- Dali smo sve od sebe da se plasiramo na EURO, jednostavno nije bio naš dan u finalu plej-ofa i ispali smo na penale, ali mislim da je tu utakmicu trebalo da dobijemo mnogo ranije, jer mislim da smo bolji tim od Škotske. To je bilo veliko razočaranje, ali jednostavno moramo da nastavimo dalje. Pred nama su novi izazovi. Imamo dovoljno kvaliteta da dođemo do Svetskog prvenstva.

Jović je prokomentarisao i dolazak Dragana Stojkovića Piksija na mesto selektora i istakao da mu je zadovoljstvo što će imati prilike da radi sa takvom fudbalskom veličinom.

- Dragan Stojković je jedan od naših najvećih igrača. Biće mi veliko zadovoljstvo da radim sa njim. Od njega možemo mnogo da naučimo i siguran sam da ćemo se zajedno imati uspeha. Daleko sam od njegovog kvaliteta, ali nadam se da ću postići neke stvari koje je on uradio. On je sjajan stručnjak i sjajan igrač - rekao je Jović.

Video: Mario Đurovski otkrio zašto nije potpisao za Zvezdu: Kako je izgledao sastanak sa Dikom i Piksijem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA