≫ 

Partizan dodelio jubilarne dresove Stanojeviću i igračima koji su ušli u "klub 100"

Crno-beli upriličili svečanost za trenera i fudbalere koji su odigrali 100 utakmica u dresu Partizana

  • 2
Igrači Partizana u klubu 100

Foto: partiza.rs/Miroslav Todorović

Minule sedmice trener Partizana - Aleksandar Stanojević proslavio je jubilej - 100 mečeva na klupi tima iz Humske, ali šef stručnog štaba nije jedini koji je danas dobio plaketu i dres sa magičnom brojkom, jer je u "klub 100" ušlo još nekoliko fudbalera.

Radi se o Aleksandru Miljkoviću, Lazaru Markoviću, Aleksandru Šćekiću, Slobodanu Uroševiću, Ivanu Obradoviću, kao i Sejdubi Sumi, koji je na meču sa Vojvodinom postao treći stranac u istroriji sa najviše odigranih mečeva u dresu kluba iz Humske, kome će plaketa biti naknadno uručena na posebnoj ceremoniji.

Naravno, ovim povodom u Humskoj je organizovana i mala svečanost, na kojoj je predsednik kluba Milorad Vučelić uručio plakete i dresove treneru Stanojeviću i svim navedenim fudbalerima, poživši im da u budućnosti uvećaju pomenute brojke i ovančaju ih usput trofejima.

- Po želji našeg šefa stručnog štaba, koji poštuje svetost igre i ne želi da utakmicu remeti bilo kakvim svečarskim prigodama, odlučili smo se da na ovaj način odamo neku vrstu priznanja. U skoro osam decenija dugoj istoriji Partizana nema mnogo igrača i trenera koji su zabeležili ovaj broj nastupa, ja vam čestitam od srca, a znam da znate kakva je to čast. Želim vam da imate još mnogo utakmica i da zabeležite nove jubeleje - rekao je predsednik kluba Milorad Vučelić.

Juventus je u poteri za Interom, i svaki meč mu je izuzetno važan, pa i večerašnji (20.45) protiv Lacija. Kvota na keca je 2,00, iks je 3,45, dvojka 3,80, a 3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Lacio.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA