Partizan bez veziste i beka i protiv Rada: Zdjelar i Urošević čekaju dozvolu stručnjaka

Oba fudbalera se dobro osećaju i nisu pozitivni, ali preventivno još uvek ne mogu na teren

  • 0
Saša Zdjelar Foto: Marko Jovanović

Nije Partizan mogao da računa na Sašu Zdjelara i Slobodana Uroševića na minule tri utakmice sa Radnikom, Inđijom i Vojvodinom zbog virusa korona, a kako stvari trenutno stoje pomenuti prvotimci neće konkurisati za sastav tima ni za predstojeći duel sa Radom na Banjici (17.05, Arena sport).

Nijedan od pomenuta dva fudbalera više nije pozitivan na Kovid - 19, međutim, kao i u slučaju Aleksandra Miljkovića, stručnjaci ne žele da rizikuju i daju "zeleno svetlo" za povratak Zdjelara i Uroševića na teren dok ne budu u potpunosti sigurni da je pošast u

organizmu prošlost.

Otuda se ni Zdjelar ni Urošević još nisu priključili treninzima ekipe, iako se i vezista i levi bek osećaju dobro, pa će trener Aleksandar Stanojević morati, kao i do sada, da se osloni na druge fudbalere.

S obzirom na činjenicu da je stručni štab tokom priprema u Turskoj razigrao mnogo veći fond igrača i već sve to "praktično" isprobao u minulim kolima, gde se izostanci nosilaca igre nisu ni osetili, a gtim zabaležio sve pobede, jasno je da ni na Banjici neće biti problema za crno-bele da sklope tim koji će jurišati na nova tri boda.

Video: Tri fenomenalne odbrane Stojkovića u finišu meča sačuvale mrežu Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA