Piksi otvorio Instagram čim je postao selektor: Već ima prve objave i storije, a 1 detalj je poseban

Novi selektor u skladu sa modernim trendovima otvorio nalog na najpopularnijoj društvenoj mreži

  • 19
Dragan Stojković Piksi Foto: FSS

Dragan Stojković Piksi je stupio zvanično na funkciju selektora fudbalske reprezentacije Srbije. U petak je saopštio i svoj prvi spisak na kom je bilo nekih ozbiljnih rezova i iznenađenja, uz podmlađivanje reprezentacije koja u proseku ima 23,8 godina.

Piksi je podmladio i stručni štab, gde je mnogo mlađih trenera, a očigledno je da kao selektor želi da bude pristupačniji javnosti, pa je odlučio i da otvori profil na najpopularnijoj društvenoj mreži, Instagramu.

Interesantno je da je pored svog imena i prezimena ostavio i nadimak, i to na engleskom "Pixy".

Razlog za tako nešto verovatno je ili zbog stranaca, ili zato što je već bio zauzeto ime Dragan Stojkovic, kao i profili koji se zove Dragan Stojković Piksi, jer već ima mnogo takvih profila sa takvim imenom, prezimenom i nadimkom, jer je Piksi postao univerzalan nadimak za sve u Srbiji koji se zovu Dragan Stojković, a ima prilično mnogo takvih.

Piksijeve prve objave bile su montaža koju je napravio FSS kada je on promovisan za novog selektora, a nakon što je i Fudbalski savez Srbije objavio na svom profilu i profil novog selektora, počeli su da dolaze i pratioci, pa bi uskoro Piksi mogao da prođe i prvih hiljadu pratilaca.

Već ima i prve objave, ali i "storije", gde je objavio spisak reprezentativaca, a nema sumnje da će u narednim danima broj pratilaca samo da raste.

Pogledajte i zašto je Piksijeva žena i dalje jedna od najlepših Srpkinja, a na izgledu joj mogu pozavideti i 30 godina mlađe devojke:

Video: Dragan Stojković Piksi o Zvezdinom ulasku u Ligu šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sascha

    5. mart 2021 | 17:44

    Najbolji Srpski fudbaler, koga ja pamtim.

  • Goran

    5. mart 2021 | 21:18

    Ljudi, on je toliko uveren da može da napravi dobru ekipu od reprezentacije, da me je na trenutak skoro pa ubedio. Svaka mu je na mestu. Mnogo truda je uložio u to da ne kaže šta stvarno misli. Da igrači nisu ni mogli da daju sve od sebe jer su taktički bili krš spremljeni i očajno vođeni, i tako iz utakmice u utakmicu. Da su selektori bili amateri. Da nisu znali ko šta radi na terenu. A opet, na neki način, sve to i jeste rekao. Ako je upola trener kao što je bio igrač, upola, biće nam deset puta bolji trener nego ovi do sada.

  • seljo

    5. mart 2021 | 19:45

    koje more sade sas tija insntgrami ce gi tepamo sviju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA