≫ 

Murinjo želi reprezentativca Srbije, "napad" na leto sprema i Kristal Palas

Hoće li Saša Lukić završiti u Premijer ligi?

  • 4
Saša Lukić Foto: Marko Jovanović

Srpski vezista Saša Lukić iza sebe ima sjajnu sezonu u dresu Torina, možda i najbolju otkako se svojevremeno iz Partizana otisnuo u inostranstvo!

U februaru je zabeležio svoj 100. nastup za Bikove (ima ih ukupno 102) za koje je vezan do leta 2023. godine, ali sudeći prema informacijama iz Italije nije isključeno da će već ovog leta promeniti sredinu. Verovatno i zemlju, jer su za njegove usluge zainteresovani Totenhem i Kristal Palas.

"Tutomerkato" piše da interesovanje Žozea Murinja za Lukića nije nikakvo iznenađenje, jer je Portugalac poznat po tome da pre želi igrače koji mogu da ispune njegove taktičke zamisli, nego neke fudbalske zvezde.

S druge strane, isti listi navodi da je Kristal Palas Lukića želeo još u januaru, da se klubovi nisu dogovorili - ali da je konkretniji "napad" planiran na kraju sezone.

Vredi pomenuti i to da se Lukić našao na spisku novog selektora Dragana Stojkovića Piksija za mečeve sa Republikom Irskom, Portugalijom i Azerbejdžanom.

Video: Poruka Žozea Murinja građanima Uba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA