≫ 

Vojvodina želi da vrati bivšeg kapitena koji je godinama bio na meti Zvezde i Partizana

Medojević se kroz nekoliko prelaznih rokova povezivao sa večitima, čak je bilo i nekih pregovora sa Zvezdom

  • 0
Slobodan Medojević

Foto: MN Press

Vojvodina ima jasan plan kada je u pitanju ojačavanje igračkog kadra, a to je povratak bivših fudbalera "Stare dame" na Karađorđe!

To je medijima na konferenciji u petak otkrio sportski direktor Lala Milan Kosanović koji je otkrio i potencijalnu transfer bombu na leto.

- Jedna stavka plana je da se bivšim igračima Vojvodine otvore vrata i konkretno ću reći imenima s kojim je vođen razgovor. Sa Slobodanom Medojevićem koji ima ugovor do 2022. godine - rekao je Kosanović i dodao:

- Obavljen je razgovor. Prva ideja je bila da se vrate bivši igrači Vojvodine koji mogu da budu vođeni, da budu oslonac tima. Kad se setimo, Nino Pekarić je „napravio“ Srđana Babića igrajući s njim u poslednjoj liniji. Moja želja s te strane je Medojević. Sad kad bi me neko pitao da jednog izaberem, rekao bih da je to tip igrača. Izvinjavam se... Doveo bih i Tadića.

Medojević trenutno nastupa za kiparski AEL, a svojevremeno je nekoliko puta bio na meti Crvene zvezde i Partizana dok je igrao u Nemačkoj.

Ono što verovatno i najviše interesuje navijače Voše jeste to hoće li Nenad Lalatović biti njihov trener od leta. Podsetimo, pomenutom stručnjaku na kraju sezone ističe ugovor.

- Prvi trener sa kojim će se pričati o novoj sezoni i kome će biti ponuđen ugovor je Nenad Lalatović, odnosno njegov stručni štab. Niko iz kluba o tome nije pričao ni sa jednim drugim trenerom u Srbiji. U zavisnosti od zahteva kluba, on će se izjasniti da li želi to da prihvati ili možda ima neku bolju ponudu. U svakom slučaju, ako idemo ka podmlađivanju tima, onda se ne traži rezultat.

O Mirku Topiću, fudbaleru za kog je Lalatović rekao da je bio na meti Mančester Sitija, Kosanović je rekao:

- Topić ima ugovor do 2022. godine, tako da se ne bih obazirao na ove spekulacije. On nije bio adekvatno lečen, tako da će mesec mart biti iskorišen za njegov oporavak. To je jedina istina. Očekujem da ga stručni štab koristi u kontinuitetu od aprila.

Video: Lalatović posle meča s Partizanom: Skratili ste mi jezik, moram da budem miran

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA