≫ 

Luka Jović: Nemam snage za 90 minuta, na kraju sezone ćemo videti kakva mi je budućnost

Srpski napadač dao intervju za "Bild"

  • 7
Luka Jović Foto: Profimedia

Povratak Luke Jovića u Ajntraht iz Frankfurta može da se okarakteriše kao pun pogodak, mada je srpski napadač daleko od one forme koju je imao u prvom mandatu u ovom klubu.

U intervjuu za nemački "Bild", Jović je analizirao ovaj svoj drugi mandat koji gazi kao pozajmljen igrač Reala u kom nije dobio adekvatnu šansu. Jović je bio i te kako otvoren za sve, a pričao je i o svojoj budućnosti kada pozajmica na leto istekne.

Povratak u Ajntraht

- Sam povratak je korak napred za mene i nesumnjivo dobar potez jer mi toliko stvari ovde odgovara. Pre svega želim timu uspeh, a ako je tim uspešan, onda sam i ja dobro. Svaka pobeda tima je korak napred za mene. Gledaću da nađem svoju ulogu i pomognem Ajntrahtu.

Fitnes

- Nisam igrao mnogo u poslednje dve godine, morate da prođete dosta toga da biste bili spremni za celu utakmicu. Trudim se da treniram maksimalno koliko mogu, do svojih krajnjih limita. I dalje nisam na nivou na koji sam navikao i iskreno nemam snage da odigram svih 90 minuta, to je istina. Ali tudim se koliko god mogu da iskoristim vreme koje mi se ponudi. Bolje se osećam svakog dana i verujem da sam na pravom putu da se vratim u formu.

Poteškoće da uđe u startnu postavu

- Kada sam došao odmah je bilo jasno da hoću pažljivo da vraćam formu. U stalnom sam kontaktu s trenerom po ovom pitanju. Tim je pokazao da mu odgovara ovaj sistem, zbog toga je jasno zašto se malo toga menja. Verujem da mogu da pronađem svoju ulogu u svemu tome. I dalje nas čeka dosta utakmica. U ovom trenutku sam zadovoljan kako se stvari odvijaju.

Budućnost

- O tome ću kada se sezona bude završila. Sada sam koncentrisan samo na to da Ajntraht napravi dobar rezultat ove sezone i da dobro odradimo utakmice pred nama. U suštini sve je moguće, pa i da ostanem u Frankfurtu, jer nikad ne znate šta može da se dogodi u fudbalu.

Video: Luka Jović dominirao na treningu Reala: Naoštren je da konačno pokaže pun potencijal u Madridu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    5. mart 2021 | 20:08

    koliko minuta imas snage sa sofijom

  • piksi odlazi

    5. mart 2021 | 21:11

    nema veze sto nemas kondicije , ides ti u reprezenetciju takvi i trebaju posto o uspjehu se ne moze pricati..cim je zvezdas na celu..onda je to katastrofa zagarantovana..sjetite se mihe , pizona muslina..sve suft do sufta

  • Ja bre

    6. mart 2021 | 07:58

    Ugojio si se sine,vidi se to na tebi i tek kako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA