≫ 

Stojković o spisku: Nisam zadovoljan kako su pojedini igrali, a tu su i neke druge stvari u pitanju

  • 5
Dragan Stojković Piksi Foto: FSS

Kao i uvek kada je u pitanju spisak fudbalske reprezentacije Srbije, tako je i ovaj Dragana Stojkovića Piksija izazvao određene polemike u javnosti.

Najavio je Stojković određene promene, one su i došle u vidu nekolicine igrača, dok na spisku nije bilo mesta za Adema Ljajića. Luku Milivojevića, Aleksandra Kolarova i Nikolu Maksimovića.

Zašto je nema, Stojković je indirektno odgovorio tokom razgovora za TV Arena Sport.

- Mi smo zvanično objavili spisak, ali moj aganžman traje već mesec dana. To su analize rivala i naših utakmica. Ja moram da budem spreman za ono što me čeka. Ovo je selekcija naše zemlje i svi navijamo za nju. Bez obzira za koji klub navijaš. Ineres svih je da naš fudbal doživi uspeh, da napravi jednu igru koja će pleniti i zadovoljiti sve koji budu gledali. Zato su promene neophodne. Nije to stvar da li ću se ja nekome zahvaliti ili ne, tu je jasno da neki igrači ne mogu da nastave u ovom ritmu. Prvo što nisam zadovoljan kako su igrali, a tu su i neke druge stvari u pitanju. Odluka za spisak je isključivo na meni - jasan je bio Stojković.

Video: Vučić o Piksiju: Ljudi u Japanu umeju da cene kada neko nešto dobro uradi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    5. mart 2021 | 22:50

    Ljudi, on je toliko uveren da može da napravi dobru ekipu od reprezentacije, da me je na trenutak skoro pa ubedio. Svaka mu je na mestu. Mnogo truda je uložio u to da ne kaže šta stvarno misli. Da igrači nisu ni mogli da daju sve od sebe jer su taktički bili krš spremljeni i očajno vođeni, i tako iz utakmice u utakmicu. Da su selektori bili amateri. Da nisu znali ko šta radi na terenu. A opet, na neki način, sve to i jeste rekao. Ako je upola trener kao što je bio igrač, upola, biće nam deset puta bolji trener nego ovi do sada.

  • Panca

    5. mart 2021 | 22:51

    Negdje sam već pisao, fudbaleri ne treba da ginu za Srbiju, već treba da igraju fudbal, da su skoncentrisani, posvećeni, da daju 100% svojih fudbalskih mogućnosti i pospješuju kolektivni duh reprezentacije. Ako neko gine za tim, a stalno pravi mnogo grubih grešaka,kao onomad Gobeljić protiv Milana, takav nikome ne treba. Stavite ga u obezbjeđenje, a ne na teren

  • Zunjac

    6. mart 2021 | 00:04

    Dosta vise foliranja,dajte da neke stvari stavimo na svoje mesto,i dajte vise da verujemo jedni drugima kada se igra za SRBIJU jer mislim da mozemo i moramo. Imamo sada SEFA koga smo voleli svi kao klinci i jedva cekali kada ce Piksijev poster u prirodnoj velicini izaci u "novinama tempo" Da kupimo ,jos jednom dajte da verujemo i da im damo podrskU. IDEMOOOO BRREEEEE BRACO SRBI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA