≫ 

Milivojević neće više igrati za reprezentaciju! Luka poručio: Neka im je na čast šta su radili!

Luka se dotako i Piksija

  • 73
Luka Milivojević Foto: Marko Jovanović

Novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi saopštio je spisak igrača na koje računa na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru, a na njemu nije bilo mesta za dosadašnjeg kapitena Aleksandra Kolarova i Luku Milivojevića.

Tim povodom oglasio se i iskusni vezista koji je za Večernje novosti u oštrom tonu poručio:

Ljudima u Savezu na čelu sa predsednikom želim da kažem da su uspeli u tome (na čemu su radili još pre Svetskog prvenstva) da me oteraju iz reprezentacije. Sebi zameram što se odavno nisam povukao, iako sam video mnoge stvari koje su radili (mešetarenja, menadžerisanja, sklanjanja igrača pred Svetsko prvenstvo, smenjivanje selektora, smenjivanje kapitena, podmetanje izjava određenim igračima i pomoćnim trenerima). Za te stvari sam rekao i saigračima i javnosti i njima lično i predsedniku u Londonu lično, ali sam ostajao zarad saigrača i ekipe i verovao da će biti bolje - kaže Luka i dodaje:

Neka im je na čast šta su radili. Želim reprezentaciji Srbije mnogo sreće i uspeha u budućnosti - dodao je Milivojević (29), koji već četiri godine nosi kapitensku traku Kristal Palasa.

Luka se dotako i Piksija:

Želim ovom prilikom javno da se zahvalim novoizabranom selektoru i da mu poželim sreću i uspeh u daljem radu, što mi je verovatno nesvesno pomogao da donesem odluku o kojoj sam već duže razmišljao, a to je da se definitivno oprostim od dresa reprezentacije Srbije sa svojih 29 godina - rekao je Milivojević.

Video: Stanković posle pobede nad TSC: Prvo poluvreme najgore poluvreme od kada sam tu

Juventus je u poteri za Interom, i svaki meč mu je izuzetno važan, pa i večerašnji (20.45) protiv Lacija. Kvota na keca je 2,00, iks je 3,45, dvojka 3,80, a 3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Lacio

Dugo se Bajernu nije ovako klimala titula u Bundesligi. RB Lajpcig mu je za petama, a večeras (18.30) mu u goste stiže probuđeni Dortmund i preti da mu napravo ozbilljan problem. Kvota na keca je 1,77, na duplu šansu X2 2,05, a na GG3+ 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Dortmund

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bataja

    6. mart 2021 | 10:39

    Sine ne treba da se oglašavaš kratkim saopštenjima. Lepo razmisli, seti se i zapiši na papir i na kraju sezone, pred odmor, kad dođeš u otadžbinu da vidiš stare roditelje, sazovi konferenciju za novinare i reci sve.. ili još bolje isto to uradi i uključi se live na yt da ti navijači postavljaju pitanja, kako ne bi bio cenzurisan.. Svakako, budi pošten i priznaj da nisi i ti davao 25% mogućnosti dok si bio u timu, pošto smo svi sigurni da si mnogo bolji igrač od onog što prikazuješ kad igraš za repku u odnosu za kintu u klubu.. Srećno..

  • Opas

    6. mart 2021 | 09:38

    Covek je upravu sto je smenjen muslin i banetu oduzeli traku

  • Bravoooo

    6. mart 2021 | 09:27

    Nego sta nego nemoj da igras,obicni prevaranti u svim strukturama saveza...uprava napolje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA