Veliko iznenađenje: Marek Hamšik karijeru nastavlja u jednom od najtrofejnijih klubova Švedske?

Sve bi zvanično moglo da bude rešeno u narednih nekoliko dana

  • 1
Marek Hamšik Foto: Youtube / Printscreen

Svi se sećamo kakva je sila bio Marek Hamšik u dresu Napolija. Nekadašnji kapiten italijanskog kluba je proveo čak 12 godina u nebeskoplavom dresu, gde je postigao 121 gol na 520 utakmica, pritom osvojivši tri trofeja.

Stadion „Dijego Armando Maradona“ napustio je 2019. godine, kada je potpisao za Dalijan Jifang, a po završetku prethodne sezone u kineskom šampionatu, postao je slobodan igrač. Samim tim, u potrazi je za klubom u kojem bi nastavio svoju karijeru.

A izveštaji iz Italije iznenađujuće nagoveštavaju da bi njegova naredna destinacija mogao da bude švedski Alsvenskan, gde bi pojačao ekipu Geteborga. Pisalo se i da bi Hamšik mogao da se vrati u rodnu zemlju i završi svoju karijeru, ali prema švedskom Ekspresenu, sve je bliži da popiše za plavo-bele.

Pošto sezona u ovoj skandinavskoj zemlji počinje kroz samo nekoliko nedelja, Hamšik će verovatno doći u Švedsku u narednim danima kako bi potpisao ugovor i tako rešio sve nedoumice oko njegovog narednog kluba.

Video: Nova strana istorije srpskog fudbala: Šta Piksi kaže o tome kako se gubi i o disciplini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA