≫ 

Evo gde uživo možete da gledate mečeve Zvezde i Partizana u Superligi Srbije

Nastavlja se borba za titulu prvaka Srbije

  • 6
Aleksandar Stanojević, Dejan Stanković

Foto: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana igraju u nedelju mečeve 26. kola Superlige Srbije.

Zvezda igra protiv Čukaričkog i taj meč je na programu u 19.15 časova, a direktan TV prenos možete gledati na televiziji Arena sport 1, TV B92, kao i na Telegafu u tekstualnom prenosu.

- Čukarički je u formi, pokazali su da igraju lep fudbal, da su u takmičarskom ritmu i da su se lepo "namestili“. Nemaju šta da izgube, sigurno će doći ovde sa namerom da nas iznenade - rekao je trener Zvezde Dejan Stanković uoči derbija 26. kola Superlige.

Fudbaleri Partizana igraju protiv Rada, a trener Aleksandar Stanojević najavljuje ozbiljan meč. Ovaj duel možete da pratite na televiziji Arena sport 1 od 17.05 sati, kao i na Telegrafu u tekstualnom prenosu.

- Rad igra drugačije nego jesenas, promenili su i trenera, Milanović je dosta podigao ekipu i biće drugačija utakmica. Njima je važna za opstanak, nama za titulu i to garantuje težak meč. Svaka utakmica je drugačija, novo dokazivanje i nema dve slične, da ne kažem iste. - rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević uoči gostovanja na Banjici.

>>> Čukarički posle četiri uzastopne pobede pun samopouzdanja dolazi večeras (19.15) na Marakanu, gde ga čeka duel sa Zvezdom. Dueli ove dve ekipe po tradiciji obično donesu pobedu crveno-belih i dosta golova, a sada je kvota na kombinazziju 1&GG 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Čukarički.

>>> U ozbiljnoj seriji pobeda je Partizan i danas (17.05) će juriti 15. trijumf zaredom na gostovanju Radu, koji se nalazi u grčevitoj borbi za opstanak. Kvota na dvojku je 1,20, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) crno-belih 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Rad - Partizan.

Video: Stanojević: Čast je što sam trener u ovakvoj gromadi od kluba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA