≫ 

U Ibrinom autu "grmela" Nada Topčagić, Zlatan zbog ovog govora završio na naslovnim stranama

Šveđanin održao monolog u trećem licu

  • 6

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović završio je na naslovnim stranama mnogih italijanskih medija zubog govora koji je održao na zatvaranju Sanrema!

Ševđanin je na ovom festivalu bio počasni gost tokom svih ovih dana, glumio je arogantnog voditelja, čak je i pevao sa Sinišom Mihajlovićem, a za kraj je otkrio zbog čega je uopšte i prihvatio poziv.

- Pre festivala, svi su znali ko je Zlatan. Zašto je Zlatan onda došao ovamo? Jer voli izazove i adrenalin. Ako ne postavljate sebi izazove, nikada nećete ni pobediti - rekao je Ibrahimović i dodao:

- U karijeri sam odigrao 945 utakmica i pobedio u mnogima, ali ne u svima. Osvojio sam 11 titula, ali i izgubio neke. Ja sam Zlatan i kada ne pobedim u svakoj utakmici. Ja sam Zlatan i kad pobeđujem i kad gubim. Dao sam dosta golova, ali nekoliko sam i promašio. Samo nekoliko.

Nastavio je Zlatan sa pričom...

- Neuspeh nije suprotan uspehu, on je deo uspeha. Najveći neuspeh od svih je onaj kada ne radiš ništa. Ako Zlatan može da pogreši, onda možete i vi. Trud, posvećenost i koncentracija su ključni. Ja sam došao na ovaj festival kako bih vam rekao da i vi na neki svoj način možete da budete Zlatan. Hvala Italiji, mojoj drugoj kući.

Malo pre poslednjeg nastupa Ibrahimović se javio iz svog automobila gde je ponovo grmeo hit Nade Topčagić "Jutro je", što možete videti i na video snimku na početku teksta.

>>> Čukarički posle četiri uzastopne pobede pun samopouzdanja dolazi večeras (19.15) na Marakanu, gde ga čeka duel sa Zvezdom. Dueli ove dve ekipe po tradiciji obično donesu pobedu crveno-belih i dosta golova, a sada je kvota na kombinazziju 1&GG 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Čukarički.

>>> U ozbiljnoj seriji pobeda je Partizan i danas (17.05) će juriti 15. trijumf zaredom na gostovanju Radu, koji se nalazi u grčevitoj borbi za opstanak. Kvota na dvojku je 1,20, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) crno-belih 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Rad - Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 7. mart 2021 | 10:01

    Brat, legenda, ali fora je sto on uporno slusa 'Jutro je' u interpretaciji Milice Pavlovic 😂 Ok, jeste Nadina pesma, ali nije njen glas 😁

  • Lejla

    7. mart 2021 | 11:31

    Prelijepa Italija...

  • Sasa

    7. mart 2021 | 13:05

    Gradjanin svijeta ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA