≫ 

Crna Gora otima Srbiji i Slobodana Tedića?

Barem tako pišu tamošnji mediji

  • 19
Slobodan Tedić Čukarički

Posle Uroša Đurđevića, fudbalska reprezentacija Srbije bi mogla da ostane bez još jednog fudbalera koji je nastupao za mladu selekciju Orlova - a koji je odlučio da zaigra za Crnu Goru.

U pitanju je Slobodan Tedić, bivši napadač Čukaričkog i član Mančester Sitija, tvrdi portal "CG Fudbal" koji, doduše, ne navodi detalje potencijalnog dogovora.

Tedić jeste odrastao u Novom Sadu, ali je rođen u Podgorici i to je karta na koju Crnogorci igraju. Trenutno je član Cvolea, na pozajmici iz Sitija, dok je prošao sve mlađe kategorije Orlova.

Veoma rano je dobio šansu i u prvom timu Čuke gde je bio prvi napadač i gde je pružao sjajne partije. Međutim, po odlasku u Holandiju nekako je nestao. Nije dao nijedan gol za Cvole, mada je imao i određenih problema sa povredom i koronom. Bio je čak i u bolnici...

>>> Titulu Mančester Sitija niko više ne dovodi u pitanje, a Građani u današnji (17.30) gradski derbi s Junajtedom ulaze kao apsolutni favoriti - kvota na keca je 1,58, iks je 4,00, dok je dvojka čak 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Mančester Junajted.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxl

    7. mart 2021 | 10:18

    Ne otima crna gora. Ko nevoli Srbiju srecan mu put.

  • Patriota

    7. mart 2021 | 11:14

    Kada bi se svi vratili dobrovoljno u bivše republike, gde su uzimali dvojna državljanstva,iz razloga ako nešto ne valja ovde da odu tamo odakle su inače, mi bi ovde mogli lepo da dobijemo radna mesta ne bi bilo,, gužve" na fakultetima, svaki drugi direktor je đetić pa njegova šira i uža familija, pa fudbaleri, (njih nema među fizičkim radnicima) nemam ništa lično ali davno kod nas vlada ona stara poslovica,, došli divlji da isteraju pitome"

  • Smešno

    7. mart 2021 | 10:40

    Kakvo je to otimanje kad ih naši ni ne zovu u reprezentaciju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA