≫ 

Legendarni Stivi Dži bacio "Policajce" u trans, stiže titula na Ajbroks posle dugih deset godina

Džerard je čovek koji se čekao

  • 1
Fudbaleri Foto: Twitter/Gerrard8FanPage

Kockise su se konačno složile, agoniji je došao kraj - Glazgov Rendžers je na bod od titule prvaka Škotske na koju čeka čitavu jednu deceniju!

Čovek čije se ime sada najglasnije kliče među navijačima "Policajaca" je slavni Stiven Džerard koji je vratio ponos plavom delu Glazgova, oborio kao kulu od karata višegodišnju dominaciju Seltika, i konačno doneo osmehe na "Ajbroks".

Rendžers je u subotu pobedom nad Sent Mirenom od 3:0 stigao na korak do titule i ukoliko u nedelju Seltik ne pobedi Dandi, i matematički će obezbediti najvažniji pehar u škotskom fudbalu.

Podsetimo, godinu dana nakon poslednje osvojene titule, Rendžers je usled finansijskih poteškoća izbačen u najniži rang, u elitu se vratio pre pet godina, a tek je dolaskom Džerarda ponovo ono što je nekada davno bio - šampionski klub.

Otud se i usvlačionici Rendžersa, posle meča sa Sent Mirenom, slavilo kao da je već osvojena titula, a prednjačio je upravo junak ove priče Stiven Džerard, legendarni fudbaler Liverpula.

- Nemam reči kojima bih opisao moj tim - sijao je Stivi Dži u izjavi za klupsku televiziju.

- Ne verujem da smo, koliko sam ovde trener, uzeli važnija tri boda od ovih danas. Deo sam ovog kluba tek tri godine, ali već osećam toliku povezanost sa ljudima ovde i sa navijačima, i znam kroz šta su sve prošli - kaže Džerard.

Zbog dobro poznate situacije sa kovidom navijači Rendžersa, na njihovu žalost, nisu mmogli da prisustvuju velikoj utakmici, ali je više stotina njih bilo van zidina Ajbroksa gde su ih odmah posle meča pozdravili igrači i Stiven Džerard.

Pogledajte samo kakva je atmosfera vladala ispred svlačionica kroz vizir jednog od prozora svlačionice - ludnica!

Trener Rendžersa je pre pomenutog meča iz kola snimao doček navijača pred stadionom i podelio ga na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA