≫ 

Počela je borba za predsednika Barselone: Mesi među prvima izašao na glasanje

Argentinac ispunio klupsku dužnost

  • 0
lionel mesi Foto: twitter/fcbarcelona

Navijači Barselone, svi članovi kluba "sosiosi", danas su u velikom broju izašli na glasanje za novog predsednika kluba. Bira se između Đoana Laporte, Viktora Fonta i Tonija Tekšeire, koji su u trci za novog čelnika katalonskog giganta, posle ostavke bivšeg, Đosepa Marie Bartomeua.

Hroničari zbivanja u klubu tvrde da je ovo veoma važan dan po Barsu posle turbulentnog perioda na čelu sa Bartomeuom pod čijom je kapom ekipa imala zaista poražavajuće rezultate.

Izbor novog predsednika će, veruju i navijači, označiti i novi zamajac ka budućim uspesima i povratku ekipe na evropski tron.

Koliko je ovo bitan dan po Barselonu svedoči i vest da se među glasačima na izbornom mestu, na samom stadionu, pojavila i ikona kluba Lionel Mesi, koji je u društvu svog sina dao glas jednom od kandidata - španski mediji pretpostavljaju da je to Laporta.

Upravo je ostanak Mesija u klubu bila udarna parola sve trojice kandidata, koji svoje programe zasnivaju na tome da se Arentinac po svaku cenu zadrži u klubu.

Ko je u tome najviše uspeo da ubedi navijače, biće poznato koliko već u toku večeri, kada bi trebalo da budu prebrojani svi glasovi.

Inače, osim Mesija, od igrača su glasali još i Alba, Pike, Puig, ali i bivši veliki potencijal Katalonaca Bojan Krkić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA