Đurđević zvanično na spisku reprezentacije Crne Gore, tu su i dvojica igrača Partizana

Pored Đurđevića, debitant je i fudbaler Maribora Ilija Martinović

  • 7
Uroš Đurđević Printskrin: Twitter/@Losotros18

Srpski napadač Uroš Đurđević i zvanično se našao na spisku fudbalske reprezentacije Crne Gore za kvalifikacione mečeve za odlazak na Svetsko prvenstvo 2022. godine!

Selektor Sokolova Miodrag Radulović je na ovaj način samo potvrdio vest da će Đurđević zaigrati za njih, iako se prvobitno očekivalo da bude na spisku DRagana Stojkovića Piksija. Međutim, vrlo brzo se saznalo da je napadač Sportinga još ranije dao reč Crnogorcima.

Na spisku Radulovića su i dvojica fudbalera Partizana - Aleksandar Šćekić i Igor Vujačić, dok je izostao poziv za Marka Jankovića. Takođe, crnogorski mediji pominju da će igrači iz domaćeg šampionata nešto kasnije dobiti poziv.

Defanzivac Maribora Ilija Martinović je debitant na spisku na koji se, prvi put još od 2016. godine, vraća Esteban Saveljić. Crnogorci prvi meč u kvalifikacijama igraju u gostima sa Letonijom (24. mart), potom u Podgoricu dolaze Gibraltar (27. mart) i Norveška (30. mart).

Na spisku se nalaze:

Golmani: Milan Mijatović (MTK), Matija Šarkić (Šruzberi);

Odbrana: Stefan Savić (Atletiko Madrid), Marko Simić (Liepaja), Žarko Tomašević (Astana), Adam Marušić (Lacio), Risto Radunović (FCSB), Igor Vujačić (Partizan), Momčilo Raspopović (Astra), Dušan Lagator (Visla Plock), Esteban Saveljić (Rajo Valjekano), Ilija Martinović (Maribor);

Srednji red: Nikola Vukčević (Levante), Vladimir Jovović (Jablonec), Nebojša Kosović (Kajrat), Aleksandar Boljević (Eupen), Aleksandar Šćekić (Partizan), Marko Bakić (Muskron), Sead Hakšabanović (Norčeping);

Napadači: Stevan Jovetić (Monako), Uroš Đurđević (Sporting Hihon), Fatos Bećiraj (Bnei Jahuda), Dino Islamović (Rozenborg).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vidjelica

    7. mart 2021 | 13:27

    Naravno da ih piksi nezove..dobio je od kokeze i druzine ko mora igrati , pa ako zove ove dobre , sta ce sa propalitetima iz zvezde...to je razlog..momci idu tamo gdje su cijenjeni a ne tamo gdje se mora platiti da bi se samo poziv dobio..plus tarifa za igranje...nikad mi svjetsko ili evropsko necemo vidjeti dok su zvezdasi na celu saveza i reprezentacije..zivi bili pa docekali i vidjeli

  • Zis

    7. mart 2021 | 14:24

    Jel vi stvarno mislite da ovaj decko moze da igra za nasu reprezentaciju?Prosecan igrac i nista vise,da je neki igrac nebi igrao drugu ligu .

  • Suhoy

    7. mart 2021 | 14:23

    Bice ti cast da igras protiv Kosova. Idi igumane i srecan ti put.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA