Oglasio se sportski direktor Vojvodine i otkrio kakav je status Nenada Lalatovića

Slede dani raspleta na Karađorđu...

  • 0
Nenad Lalatović, Žan Kristof Bajbek Baebek

Foto: Marko Jovanović

Protekla nedelja donela je tenzije na relaciji FK Vojvodina - Nenad Lalatović. Rukovodstvo kluba pokrenulo je diciplinski postupak protiv trenera prvog tima zbog medijskih istupa koji, kako smatraju, štete imidžu kluba.

Ono što je zanimljivo je činjenica da na Karađorđu uprkos nesuglasicama i dalje žele da produže saradnju sa Lalatovićem koja ističe na kraju sezone.

To je poručio i sportski direktor Novosađana Milan Kosanović koji se u društvu Lalatovićevog pomoćnika Šarca obreo na konferenciji za medije uoči utakmice sa Javorom.

- Prvi trener sa kojim će se pričati o novoj sezoni i kome će biti ponuđen ugovor je Nenad Lalatović, odnosno njegov stručni štab. Niko iz kluba o tome nije pričao ni sa jednim drugim trenerom u Srbiji.

U zavisnosti od zahteva kluba, Nenad će se izjasniti da li želi to da prihvati ili možda ima neku bolju ponudu. U svakom slučaju, ako idemo ka podmlađivanju tima, onda se ne traži rezultat - objasnio je Kosanović.

Video: Lalatović posle meča s Partizanom: Skratili ste mi jezik, moram da budem miran

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA