≫ 

Manćini stavio federe u kopačke i odveo Romu na četvrto mesto: Nebeski skok za mat Đenove

"Vučica" je ozbiljan pretendent da se održi pri samom vrhu

  • 0
đanluka manćini Foto: Tanjug/ap

Fudbaleri Rome nisu briljirali, ali su uzeli ono što im je u ovom trenutku najvažnije, tri boda koja znače i nastavak trke za Ligom šampiona.

Tim Paola Fonseke pobedio je u na "Olimpiku" u okviru 26. kola Đenovu 1:0 golom Đanluke Manćinija u 24. minutu. Sjajno se u toj situaciji odrazio fudbaler domaćeg tima, prethodno je odlično loptu iz kornera ubacio Lorenco Pelegrini, a rezultat ove dvopotezne kombinacije bilo je vođstvo Rimljana.

Pogledajte ovaj zaista nebeski skok Manćinija i udarac glavom posle kojeg golman Đenovljana nije imao nikakve šanse.

Inače, oba tima igrala su u prilično oslabljenim sastavima, bez nekolicine udarnih pesnica.

Romi su nedostajali suspendovani Kumbula, te Džeko, Vereto, Ibanjez, Santon, Kalafiori i dugo već odsutni Zaniolo, dok su gosti bili lišeni pomoći golmana Perina, Pandeva, Biraskija i Pelegrinija.

Za Đenovu je od starta igrao bivši igrač Rome Kevin Strotman.

Na kraju, u takvom odnosu snaga, Rimljani su bili bolji tek za taj jedan gol i bili su dovoljno umešni da sačuvaju "minimalac".

Ovom pobedom Roma se opet probila na četvrtu poziciju, bod ispred Atalante, ali i utakmicom više od tima iz Bergama. Iza njih je Napoli, dok su trenutno "odbegli" Inter, Milan i Juventus.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA