≫ 

Milenkovićev volej posle drame dovoljan za bod protiv Parme, Milan lako savladao Veronu u gostima

Srpski fudbaler postigao je sjajan gol, ali je Parma slavila posle preokreta protiv Fjorentine

  • 0
Nikola Milenković Foto: Youtube / Printscreen

Napravio je Nikola Milenković malo duži golgeterski post. Srpski fudbaler nije postigao pogodak još od 7. decembra kada je zatresao mrežu protiv Đenove kod kuće u remiju (1:1), ali je danas uspeo da donese radost sebi i svojim saigračima na kraju prvog poluvremena. Međutim, sve to bilo je nedovoljno za tri boda Ljubičastih, koji i dalje ostaju sa brigama oko opstanka u ligi, pošto su se danas izvukli bukvalno u poslednjem minutu nadoknade protiv Parme - 3:3 (2:1).

Igrao se 42. minut utakmice kada je Fiorentina imala slobodan udarac negde na polovini terena. Nakon centaršuta, činilo se da će Parma relativno lako otkloniti opasnost, ali su se fudbaleri ovog tima spetljali. Jedan od saigrača Nikole Milenkovića spustio mu je loptu na desnu nogu unutar peterca, a naš fudbaler je uspeo da je dočeka na volej i da je bukvalno zakuca u gol. Fudbaleri Parme nisu imali ama baš nikakve šanse da se oporave od ovakvog udarca, koji je Fiorentini doneo prednost od 2:1 na poluvremenu.

Prethodno je Martinez u 28. minutu doveo domaće u vođstvo, da bi samo četiri minuta kasnije Kucka poravnao sa bele tačke. I činilo se da Fjorentina ima igru koja bi mogla da im donese tri boda protiv jednog od slabijih timova u ligi.

Ali avaj, drugo poluvreme donelo je potpuni krah domaće ekipe. Prvo je u 72. minutu Jasmin Kurtić posle dosta sreće došao do pogotka za izjednačenje. Odbila se lopta prilikom centaršuta i pala mu tačno na noge u petercu, pa nije imao previše problema da savlada domaćeg golmana.

A onda u pred nadoknadu potpuni šok za Ljubičaste. Sjajnu kontru je u 90. minutu krunisao Mihaila na asistenciju Inglezea, ali ni to nije bio kraj potpunom ludilu na stadionu "Artemio Franki". U četvrtom minutu nadoknade posle jedne naočigled bezopasne akcije Fjorentine, videli smo autogol Jakoponija. Tako je postavljeno konačnih 3:3.

Milan je uspeo da dođe do relativno lake pobede protiv Verone na gostovanju. Po gol u oba poluvremena bio je dovoljan za pobedu protiv nezgodnog rivala. U strelce su se upisali Rade Krunić u 27. minutu, a trijumf je ozvaničio Diogo Dalot posle pet minuta igre u nastavku - 0:2 (0:1).

U preostalom meču dana viđena je prava goleada, pošto je poslednjeplasirani Krotone uspeo da sačuva nadu za opstanak pobedom protiv direktnog konkurenta Torina na svom terenu. Posle egala u prvom poluvremenu, domaći su uspeli da postignu tri pogotka u drugom delu igre i dođu do svog petnaestog boda u sezoni - 4:2 (1:1).

Video: Bleki Milenković otkrio kako su reprezentativci Srbije reagovali na transfer Jovića u Real

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA