Vojvodina se vratila na 3. mesto, Krstajić vezao drugi poraz, Pazarci tukli Spartak evrogolom Mijića

Efikasno 25. kolo Superlige je iza nas

  • 1
Miodrag Gemović Strelac za Vojvodinu: Miodrag Gemović; Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Vojvodine oporavili su se posle poraza od Partizana sredinom nedelje i trijumfom nad Javorom od 2:0 preskočili Čukarički u borbi za treće mesto u Superligi.

Izabranici Nenada Lalatovića rešili su pitanje pobednika u prvom poluvremenu sa dva gotovo preslikana pogotka koji su pali po desnoj strani, a strelci su bili Gemović u 9. i Zukić u 29. minutu.

Uspešan dan na superligaškim terenima imao je i Radnički iz Niša koji je zadao drugi vezani poraz ekipi TSC-a i Mladenu Krstajiću nakon što je slavio na Čairu sa 2:0. Strelci za domaćine bili su Žarko Marković u 25. i Nenad Gavrić u 52. minutu, a ovom pobedom Nišlije su prekinule niz od dva vezana poraza.

Trijumfu se radovao i Novi Pazar koji je savladao Spartak iz Subotice posle preokreta sa 2:1. Gosti su poveli preko Srećkovića u 16, ali su Pazarci preokrenuli preko Aganspahića u 26. i Mijića koji je dao strašan gol iz slobodnog udarca sa 20 i kusur metara u 64. minutu.

Metalac je Gornjem Milanovcu bio bolji od Voždovca sa 2:1 mada su gosti meč završili sa desetoricom zbog isključenja Obuobija u 75. minutu. Vlalukin je doveo Metalac u vođstvo u 51. minutu, izjednačio je Stoisavljević u 59. da bi konačan rezultat postavio Maksimović iz penala u 72.

Efikasnom 25. kolu Superlige doprineli su i fudbaleri Mačve koji su pobedili Proleter iz Novog Sada sa 3:1 i prekinuli crni niz od tri vezana poraza.

Ortiz i Knežević doneli su prednost domaćinu u prvom poluvremenu, pred odlazak na pauzu smanjio je Tomović, ali je u nadoknadi drugog poluvremena Ćirković otklonio svaku nepoznanicu oko ishoda ovog meča.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA