≫ 

Ćavi osvojio prvu šampionsku trenersku titulu, Barselona sve prati i mogla bi da ga dovede na klupu

Sve će zavisiti od ishoda predsedničkih izbora u katalonskom klubu

  • 0
Ćavi Ernandez

Foto: Printscreen/You Tube/iera HDTV

Legendarni Ćavi provodi trenutno svoju drugu sezonu na klupi Al Sada, gde je kasno sinoć došao do svoje prve prvenstvene titule. Njegov tim je pobedio na gostovanju protiv Um Salala rezultatom 3:0, čime je napravio nedostižnu prednost od 13 poena u odnosu na Al Duhail na četiri kola pred kraj, te tako obezbedio naslov prvaka Katara.

On je na taj način stigao do triple krune, a mogao bi ove sezone da osvoji čak pet trofeja, pošto je pored lige osvojio i Kup princa, te Kup Katara. Preostali su još Emir kup, gde su u polufinalu, a igraju i u Azijskoj ligi šampiona, gde je malo manje verovatno da će do titule.

Sve to znači za „tefter“ Barselone, koja bi mogla da postavi Ćavija na mesto svog prvog trenera u skorijoj budućnosti. Pošto će sasvim izvesno doći do promena u rukovodstvu, a Viktor Font je jedan od kandidata za predsednika kluba, jasno je da bismo legendarnog bivšeg fudbalera mogli da vidimo na „Kamp Nou“.

On je u odličnim odnosima sa Ćavijem, pa ne bi bilo čudno da Barselona nakon ove sezone, koja može biti veoma neuspešna za Barselonu, ako se ne dođe ni do jednog trofeja, kaže doviđenja Ronaldu Kumanu, ako Font dođe na vlast.

Video: Katastrofa Rada, Filip Stevanović upalio petardu na Banjici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA