≫ 

"Ben je zlato Zvezde": Stanković oduševljen napadačem

Trener Zvezde ponovio da je igrač sa Komorskih ostrva najbolji stranac koji je igrao u klubu

  • 7
El Fardu Ben Foto: Marko Jovanović

Crvena zvezda je 20 minuta pre kraja derbija protiv Čukaričkog slomila otpor čvrstog rivala, a najzaslužniji za to bio je El-Fardu Ben.

Univerzalni ofanzivac branioca titule uvukao se između linija odbrane gostiju, prihvatio loptu i dao gol za 1:0. Potom je i iznudio penal za konačnih 2:0 i definitivno izrastao u heroja utakmice i važnog trijumfa ekipe Dejana Stankovića.

Posle utakmice, trener crveno-belih posebno je govorio o sjajnom napadaču sa Komora.

- Ben je jedno zlato koje ima Crvena zvezda. Pre svega kao čovek. Zahvalan momak da nemam reči. Mnogo puta sam rekao da je on najbolji stranac, ubedljivo najbolji. Svlačionica ga obožava, za trenera pokriva tri-četiri pozicije, sa polušpica je večeras došao na špic, iznudio penal... Šta može trener više da očekuje - rekao je Stanković za TV Arena sport.

Ekipi je neke stvari zamerio, ali joj je pre svega čestitao pobedu.

- Momci su ovo odradili na svojim leđima, uopšte nije lako, ko god dođe na meč protiv Zvezde ostavlja sve što ima. Tako i treba da bude, tako i mi želimo. Bila je prava, takmičarska utakmica, gde smo našli put organizacijom, strpljenjem, izmenama... Sve zasluge idu momcima.

Dejan Stanković Foto: Marko Jovanović

Kratko se osvrnuo ka onome što mu se nije svidelo.

- Da smo u prvom delu imali malo više strpljenja u pasu, u odabiru pasa, da nismo grešili osim greške Degeneka nije bilo rizika za nas... U drugom delu je Borjan skinuo udarac glavom, samo malo je falilo mirnoće, ali ne mogu da im zamerim- "Ne mogu da im zamerim bilo šta, igraju na tri dana već dugo, da li je lepo ili ne nije bitno, inkasirali smo tri boda i idemo dalje - dodao je Stanković.

Video: Ben skratio muke Stankoviću, Zvezda povela 20 minuta pre kraja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA