„Izvinjavam se, ali ova podloga nije za fudbal“: Natho se požalio na loše stanje terena na Banjici

Partizan je došao do ubedljive pobede protiv Rada na gostovanju – 0:5

  • 10
Bibras Natho

Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Partizana lako su danas izašli na kraj sa Radom u okviru Linglong Superlige Srbije. U listu strelaca upisalo se pet različitih fudbalera, a interesantno je da je Bibras Natho postigao svoj prvi gol iz igre ove sezone.

Izrealski fudbaler je bio presrećan zbog toga, ali ističe da uslovi za igru nisu bili nimalo laki, a prstom upire ka veoma lošoj travnatoj podlozi na stadionu Rada na Banjici.

- Uvek je lepo postići gol, ali večeras to nije bilo lako, pošto je teren bio u užasnom stanju. Izvinjavam se svima, ali ovakva podloga nije za fudbal. Najvažnije je da smo pobedili i da smo to uradili ubedljivo – rekao je Natho.

Napadač Partizana, Filip Holender koji je dao prvi gol za crno-bele istakao je da je srećan zbog produžetka pobedničkog niza. Crno-beli ne odmaraju, već tokom nedelje igraju u Kupu Srbije.

- Fizički teška utakmica, čestitao bih ekipi Rada na jakom ritmu. Nastavili smo naš niz pobeda i najvažnije je da ekipa pobedjuje. Nastavljamo ritam mečeva na tri, četri dana, sledeća je u Kupu sa Voždovcem, gde želimo da nastavimo niz pobeda – zaključio je Holender.

Video: Prvi gol Natha iz igre ove sezone, Partizan duplirao vođstvo na Banjici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zulender 2

    7. mart 2021 | 23:20

    Sta te briga za teren. Tvoja jedina briga je da das gol iz penala, a za to ti ne treba nikakav teren, nego samo tvoj igrac da padne i vas sudija da dosudi!!!

  • C

    8. mart 2021 | 07:55

    Penal tacka je u ok stanju opusti se

  • ....🙄

    8. mart 2021 | 11:55

    Pa tu covek nema sta da mu zameri na recenom , u pravu je penaltko,ono je krticnjak a tek tribine😎 kad oni misle da srede to?...😂😎Bruka za stadion Kralja Petra.Nama ne treba nacionalni stadion vec da sredimo sve postojece stadione i da imamo prave stadione a ne da se brukamo pred svetom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA