≫ 

Barsa ima novog predsednika: Poznata su 4 igrača koje će pokušati da dovede, ali i trener

Doduše, prvi zadatak je da se osiguran Mesijev ostanak u klubu

  • 2
Đoan Laporta Foto: AP/Tanjug

Đoan Laporta se vratio na mesto uspeha - ponovo je izabran za predsednika Barselone na izborima koji su održani u nedelju!

I to ubedljivo, jer je sa 55 odsto glasova pomeno konkurenciju i sešće u fotelju u kojoj je već bio od 2003. do 2010. godine i odakle je klub vodio do četiri titule prava Španije i dve titule prvaka Evrope.

Tokom svog prvog mandata Laporta je doveo neka velika imena kao što su Ronaldinjo, Samjuel Etro, Zlatan Ibrahimović i Deko, a u španskim medijima već se pominje koga bi Barsa na leto mogla da kupi i osveži tim.

Laportin prvi zadatak biće pregovorio sa Lionelom Mesijem koji ne bi trebalo da predstavljaju problem, a igrači koji se sledećeg leta očekuju na Nou Kampu jesu Serhio Aguero, Erik Garsija, Žoržinjo Vajnaldum i Memfis Depaj.

Aguero i Vajnaldum će biti slobodni, jer im ugovori sa Mančester Sitijem i Liverpulom ističu, dok bi za kupovinu preostale dvojice novbac trebalo da se obezbedi i prodajom Kutinja i Umtitija.

Takođe, Laportina ideja je da se Usmanu Dembeleu i Serđiju Robertu produže ugovori koji traju do 2022. godine, kao i da Mikel Arteta zameni Ronalda Kumana na mestu trenera. To će, doduše, zavisiti i od rezultata Barse ove sezone. U igru su za sva tri trofeja.

>>> Tomas Tuhel doneo je pobede u Čelsi, u poslednjem kolu savladan je i Liverpul, i sada su Plavci ozbiljni kandidati za plasmanu Ligu šampiona. Večeras (19.00) čekaju jednog od glavnih konkurenata Everton – kvota na keca je 1,60, dupla šansa X2 je 2,33, a 3+ 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi – Everton.

((Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skåne

    8. mart 2021 | 17:35

    Sva cetri koji ste ih napisali su od leta slobodni igraci tako da Barca ne ulaze nista 😉😊 Visca Barca ❤💙❤💙❤

  • NazaDnooo

    8. mart 2021 | 19:16

    Kakac Arteta,dovešće oni Ćavija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA