Zvezda je deo mog života, nije mi bilo svejedno: Fudbaler Čuke priznao da su proradile emocije

Mijailović je ostavio dobar utisak protiv bivšeg kluba

  • 1
Srđan MIjailović

Foto: crvenazvezdafk

Vezista Čukaričkog Srđan Mijailović priznao je da su postojale emocije kada je u nedelju veče ponovo kročio na Marakanu, stadion na kom je svojevremeno igrao kao fudbaler Crvene zvezde!

Čukarički je poražen o lidera šampionata, ali je ostavio odličan utisak. Pogotovo Mijailović, koji Mirku Ivaniću "nije dao da diše" dok je ovaj bio u igri.

- Kao što je naš šef rekao pre meča, duel protiv Crvene zvezde bila je prilika da vidimo gde je naš tim trenutno. Naravno da nismo zadovoljni rezultatom, ali sve ostalo bilo je na vrlo visokom nivou. Namučili smo najbolju ekipu u ligi, dugo je vladala neizvesnost u derbi meču, na kraju malo je nedostajalo da se sa Marakane vratimo neporaženi. Ko zna šta bi bilo da smo iskoristili naše šanse – kazao je Srđan Mijailović za zvaničan sajt Brđana.

O tome što prvi put u karijeri igra protiv bivšeg tima, popularni Mićko je rekao:

- Iskreno, nije mi bilo svejedno, ali profesionalac sam, sada nastupam za Čukarički i na meni je bilo da učinim sve da dođemo do povoljnog rezultata. Naravno da je Zvezda deo mog života, vreme provedeno na tom stadionu ne može da se zaboravi. Nisam jedini na Banovom brdu koji je već nastupao za crveno-bele, imamo i dosta bivših igrača Partizana, ali ponavljam, sada smo svi u Čukaričkom i borimo se za taj klub.

Iako Čukarički posle 26. kola ima osam bodova prednosti u odnosu na najbližeg pratioca Spartak, Mijailović upozorava da ih do plasmana u Evropu čeka dug put.

Srđan MIjailović

Foto: crvenazvezdafk

- Kao što sam već kazao, naš cilj će biti treće mesto. Ako u tome ne uspemo, onda moramo bar da odbranimo četvrtu poziciju. Prednost koju imamo jeste lepa, ali isto tako može brzo da se istopi, ukoliko ne nastavimo sa dobrim igrama i rezultatima u kontinuitetu. Tek nas očekuju mečevi sa Partizanom, Spartakom, Proleterom, TSC-om, predstojeći sa Radničkim... Ima još mnogo da se igra, nećemo se opustiti do kraja – istakao je Srđan Mijailović, koji je ove sezone odigrao 14 mečeva za Brđane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA