≫ 

Anri otvorio dušu: "Voleo bih da treniram i Arsenal i Barselonu, ali daleko sam od toga"

On je nedavno raskinuo saradnju sa Montreal Impaktom iz MLS lige

  • 2
Tijeri Anri Foto: Profimedia/AFP

Iz MLS lige nedavno je stigla vest da Tjeri Anri više nije trener Montreal Impakta. Saradnja je nedavno okončana, tako što je Francuz rešio da se vrati na Stari kontinent, kako bi se približio porodici, a pominjalo se i da bi mogao da preuzme vođenje Bornmuta. Vest da je bez angažmana, definitivno je odjeknula fudbalskim svetom.

Nekadašnji napadač Arsenala rekao je da mu je postalo teško, jer zbog pandemije nije mogao da se viđa sa porodicom. Povratak u grad u kojem je napravio ogromnu karijeru u Arsenalu, nije mogao da prođe neopaženo, a u intvervjuu za strane medije rekao je da bi voleo da jednoga dana postane i trener Tobdžija.

- Ukoliko pitate bilo kog navijača Arsenala da li želi da trenira Arsenal reći će - da. Isto bi odgovorio i na pitanje da li želi da postigne gol za Arsenal. Priča o ovome je utopija – istakao je Anri.

Nekadašnji golgeter, jedno vreme je obavljao i ulogu trenera Monaka, gde nije imao preterano zapažene rezultate, kakve je, recimo, imao dok je igrao za Barselonu.

- Arsenal je klub koji je deo mene i uvek će biti - polovina mog srca pripada njemu, a druga polovina mojoj porodici. Veza koju imam sa njegovim navijačima je nešto što ne mogu da opišem, nešto što će mi uvek nedostajati, pa ako me pitate da li bih jednog dana voleo da treniram Arsenal, odgovor je - da. Ipak, daleko sam od toga. Da li sanjam to? da, sanjam. Da li bih voleo da treniram Arsenal? Da. Da li bih želeo da odem u Barselonu? Da – zaključio je Anri.

Video: Veseli se srpski rode: Novak zapevao pred okupljenim fanovima i izazvao oduševljenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • strelac

    9. mart 2021 | 06:45

    Pokazao si se u Monacu, pre ce uzeti Tumbakovica i Prosineckog nego tebe indijanca!!

  • Djoka

    10. mart 2021 | 09:45

    Da li misli na UEFA rukometne klibove ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA