≫ 

Tuhel namestio Čelsi, proigrao i dečak od 80 miliona: Plavci preslišali Everton u borbi za 4. mesto

Nova pobeda londonskog tima u znaku Kai Haverca

  • 0
Premijer liga, FK LIverpul, Celsi Foto: Tanjug/AP

Nastavljaju Čelsi i Tomas Tuhel sa sigurnim partijama na svom Stamofordu, a iz utakmice u utakmicu evidentan je rukopis nemačkog trenera koji vuče Plavce iz blata u koje ih je uveo Frenk Lamparda.

Londonski tim savladao je Everton sa 2:0 u svojevrsnom derbiju za Ligu šampiona i 4. mesto, a centralna figura bio je Kai Haverc.

Dečak iz Ahena za koga su letos izdvojili 80 miliona evra, konačno je opravdao uloženi novac i pokazao da pod budnim okom zemljaka uskoro može da bude nova zvezda Premijer lige. Istina, nije se upisao u strelce, ali je prilikom oba pogotka bio u glavnoj roli.

Najpre u 31. minutu kada je Ben Godfri postigao autogol za vođstvo Plavaca, a potom i u 64. kada je naterao Pikforda da ga faulira, a Žoržinjo sa bele tačke postavio konačnih 2:0.

Haverc je da budemo precizni postigao gol na ovom meču u 54. minutu, ali je on poništen zbog igranja rukom. Bez obzira na sve bio je najbolji pojedinac ovog meča.

Everton je bio slab na ovoj utakmici, nije pokazao mnogo toga, pa je zasluženo poražen čime je umanjio šanse da se domogne Lige šampiona.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA