≫ 

Vladan Milojević napušta Saudijsku Arabiju, radiće za šejka Mohameda Bin Zajeda

Bivši trener Zvezde će navodno prekinuti saradnju sa Al Ahlijem

  • 7
Vladan Milojević Foto: MN Press

Za razliku od Čukaričkog i Crvene zvezde gde je osvajao trofeje, Vladan Milojević u Saudijskoj Arabiji nije imao zapaženih uspeha. Sezona sa Al Ahlijem iz Džede je blizu kraja, a posle toga će verovatno uslediti rastanak.

Međutim, tamošnji mediji javljaju da je Milojević već pronašao novi klub. Kako piše lokalni Okaz, srpski trener je navodno uspostavio kontakt sa ekipom iz Ujedninjenih Arapskih Emirata.

Reč je o Al Ainu, klubu koji je u vlasništvu šejka Mohameda Bin Zajeda, koji je svojevremeno bio i gost Crvene zvezde na Marakani kada je dobio crveno-beli dres od Dragana Džajića.

Al Ain ima najviše ciljeve u domaćem šampionatu, ali ove sezone će titulu najverovatnije da osvoji Al Džazira. Zbog toga će portugalski stručnjak Pedro Emanuel biti smenjen, a prvi pik za njegovog naslednika je navodno upravo Milojević.

Postoji mogućnost i da se srpski trener vrati u Grčku, gde je već vodio Panionios jer je poznato da ga Grci mnogo cene, a jedno vreme se čak dovodio i u vezu sa Olimpijakosom.

Video: Terzić se emotivno oprostio od Milojevića, na kraju ga bratski poljubio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rezim

    9. mart 2021 | 08:41

    sad cemo citati kako je otisao u najacu ligu svijeta...da prenese znanje o namjestaljkama koje zvezda patentirala i prijavila patent..zasticeni su ko medvjedi ako zalutaju u saharu...ejjj trenercino sklanalica i namjestalica...zvezdina skolo nepostenja

  • Haha

    9. mart 2021 | 08:04

    Trenerčina.

  • Nada ovo.

    9. mart 2021 | 09:39

    Čovek nema veze s mozgom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA