≫ 

"Možda i ostanem iz inata": Lalatoviću plata i najava ugovora podigla raspoloženje

Trener Vojvodine zadovoljan posle pobede tima nad Javorom

  • 5
Nenad Lalatović Foto: MN Press

Vojvodina je pobedila ekipu Javora rezultatom 2:0 (2:0), u 26. kolu Super lige Srbije i vratila se na treće mesto tabele.

U meču koji je odigran bez prisustva gledalaca na „Karađorđu“, strelci za Vošu bili su Gemović u devetom i Zukić u 30. minutu.

Posle meča trener  Novosađana Nenad Lalatović se osvrnuo na svoj ostanak u klubu jer je direktor kluba najavio produženje ugovora

- Situacija u klubu sada je mnogo bolja i igrači su odmah bili raspoloženiji, motivisaniji o orniji da ispune cilj – rekao je Lalatović.

- Igrali smo presing do kraja, uz duel i kontakt igru, što je nešto na čemu insistiram. Ponosan sam na momke, ali i na stručni štab i sebe samog, jer smo deo trofejnog kluba koji je proslavio 107. rođendan.

-Upravo ova generacija igrača učestvovala je u osvajanju jednog od četiri pehara, a mene načinila trofejnim stručnjakom.

Sportski direktor crveno-belih Milan Kosanović nedavno je rekao da će Lalatoviću i njegovim saradnicima biti ponuđen novi ugovor, u skladu s najavljenim podmlađivanjem ekipe.

Niko još o tome nije sa mnom razgovarao. Razmišljao sam da po završetku sezone uzmem odmor, ali se sada u meni pojavio novi inat i, ukoliko zaista budem dobio tu vrstu ponude od Vojvodine, možda ipak ostanem u klubu koji mnogo volim – dodao je trener Vojvodine.

Prštalo je u prvom meču osmine finala Lige šampiona Sevilja – Dortmund (2:3), a nešto slično očekuje se večeras (21.00) u Dortmundu – Španci nemaju šta da izgube, moraju da krenu u ofanzivu, a Dortmund je jedna od napadački najpotentnijih ekipa u Evropi. Kvota na GG3+ je 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dortmund – Sevilja.

Video: Lalatović posle meča s Partizanom: Skratili ste mi jezik, moram da budem miran

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA