≫ 

Račić može u "fristajl fudbalere": Pokazao sjajno umeće sa loptom, a onda pogodio koš udarcem nogom

Fudbaler Valensije igra sasvim dobru sezonu u Valensiji, a ovoga puta na svom Instagram profilu dokazao je da ume i mnogo više

  • 0

Vrlo dobre partije ove sezone omogućile su Urošu Račiću da zauzme standardno mesto u timu Valensije. Srpski fudbaler je tokom ove sezone 24 puta upisao bar neki minut u dresu Slepih miševa, dok je u 12 navrata proveo svih 90 minuta na terenu. Za to vreme postigao je i dva pogotka, jedan protiv Atletiko Madrida u prvenstvu, a drugi protiv Jeklana u Kupu Kralja.

Sam trener Valensije hvalio je igre Uroša Račića, a brojni eminentni španski mediji poput Marke i Asa takođe su pisali o nastupima srpskog fudbalera, koji je očigledno očarao tamošnju javnost.

A kakvo umeće ima, Uroš Račić je pokazao na svom Instagram profilu. On je okačio snimak na kojem se vidi kako sjajno barata loptom, kao svojevrstan "fristajl fudbaler", a onda upućuje šut ka košu svojom nogom sa ogromne udaljenosti. I pogađa!

Sve to umeo je i da proslavi, a kako je to izgledalo možete pogledati u videu koji se nalazi na početku ove vesti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA