≫ 

Šou Srba u Seriji A: Lazović strelac i asistent, Đuričić pogodio pa pokazivao mišiće, Sasuolo slavi!

Vrhunska utakmica u režiji naših igrača

  • 7
filip đuričić Foto: screenshot

Strašan meč odigrale su dve ekipe čije su sjajne igre pomalo u senci vodećih timova šampionata. Sasuolo je dočekao Veronu i pobedio rezultatom 3:2, uz gol na obe strane srpskih reprezentativaca Darka Lazovića i Filipa Đuričića.

Obojica su potvrdila vrhunsku formu u kojoj igraju kroz čitavu sezonu, Lazović je imao i asistenciju, što posebno može radovati novog selektora Dragana Stojkovića pred nastupajuće kvalifikacione borbe za Mundijal u Kataru.

Osim pogodaka naših fudbalera, meč na "Mapei" stadionu obeležila je sjajna, otvorena igra oba tima i goleada čiji je vrhunac bio gol rezerviste domaćeg tima Hameda Traorea u 81. minutu.

Davno pre toga, još u uvodnim minutama prvog dela igre, u 4. minutu, Lokateli je najavio uzbuđenja, a Lazović je u smiraj poluvremena rutinirano pogodio za egal pred veliki odmor. Bila je to mirna, precizna reakcija našeg igrača i egzekucija u maniru najboljih golgetera.

Nastavak je tek doneo pravu buru.

U 51. minutu na sceni je Filip Đuričić. Srpski fudbaler je bio dovoljno umešan da profitira iz akcije u kojoj je možda bilo komplikovano da pronađe put lopti do mreže, ali je ipak uspeo u tome - vešto je naciljao i pogodio za 2:1. Đuričić je bio neobično uzbuđen zbog gola što se moglo videti po načinu na koji ga je proslavio - skidanjem dresa i demonstracijom izdefinisanih mišića.

Nije se predavala Verona, pa je u 79. minutu uspela da izjednači na 2:2, i opet je Lazović bio jedan od najzaslužnijih za takav ishod. Srpski fudbaler je upisao asistenciju, a Dimarko je bio strelac i meč je u tom trenutku dobio na novoj neizvesnosti.

Sasuolo nije klonuo, štaviše odgovorio je dva minuta kasnije, rekosmo, preko Traorea kome je samo desetak minuta u igri bilo dovoljno da se proslavi: pogodio je za 3:2 i doneo veliku radost svom timu i tri boda koja ostavljaju Sasuolo u gornjem delu tabele.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA