≫ 

Paun bez poraza prošao kroz "šumu", sve je bliži doigravanju za Premijer ligu

Tim našeg trenera odigrao nerešeno sa Notingem Forestom

  • 0
Veljko Paunović FOTO: MN Press

Reding je uhvatio dobar ritam, ali još mnogo posla čeka ekipu srpskog trenera Veljka Paunovića, koga su, setimo se ovde i toga, pojedini njegovi igrači "guglali" pre nego što je preuzeo člana Čempionšipa.

Elem, Reding je odigrao 1:1 sa Notingem Forestom u subotu popodne na "Siti Graundu" i tako ostao na čvrstoj poziciji koja vodi u doigravanje za Premijer ligu. Važna vest po Reding je i poraz Bornmuta pa je sada ovaj klub na pet bodova zaostatka u odnosu na ekipu Veljka Paunovića, koja trenutno deli peto mesto sa Barnlsijem.

Redingu je ovo bio remi posle tri vezane pobede, a egal protiv "Šumara" doneo je sjajni napadač Jaku Meite koji se upravo danas vratio u postavu nakon višenedeljnog odsustva zbog povrede.

Fudbaler iz Obale Slonovače pogodio je mrežu Notingema u 81. minutu i tako "poništio" autogol saigrača Holmsa u povoju drugog dela meča.

Do kraja, osokoljeni igrači Redinga uložili su mnogo napora da dođu do preokreta, ali se on nije desio, pa je Paun ovog puta morao da se zadovolji bodom.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA