≫ 

Javio nam se golman Radničkog: "Uprava redovno plaća, vikao sam na nekog drugog čoveka, znamo se"

Borivoje Ristić objasnio napetu situaciju s kraja meča na Banovom Brdu

  • 23

Golman Radničkog iz Niša Borivoje Ristić bio je centralna figura utakmice Superlige na Banovom Brdu između Čukaričkog i Nišlija, završene egalom bez golova, upravo zahvaljujući čuvaru mreže gostiju koji je bravurama u nadoknadi vremena sačuvao svoj tim od poraza.

Spletom okolnosti, o Ristiću se posle meča priča i zbog toga što je neposredno nakon utakmice galamio na nekog iz gledališta. Vikao je "donesite pare unutra odmah", pa je mnogima koji su ovu situaciju videli uživo u prenosu delovalo da su Ristićeve reči upućene nekom iz uprave Radničkog.

Pozvali smo zato Borivoja da nam pojasni situaciju i da nam kaže da li su zaista ove reči bile usmerene ka nekom od čelnika Radničkog.

- Ma mene ponesu emocije, takav sam tip, a posle me boli glava zbog toga - kaže, i dalje pod utiskom svega što se dešavalo, Ristić, za Telegraf.rs.

Pojašnjava situaciju koja je odmah protumačena kao njegova provokacija za upravu Nišlija.

- Ma ne, ma kakvi, nisam to rekao nekome iz uprave. Gospodin Ivica Tončev nije ni bio na utakmici, bili su tamo roditelji od nekih naših igrača. 

Kome su onda bile upućene reči da "donese pare odmah"?

- Taj čovek kome sam se obratio nije iz kluba, to je spin kad kažu da sam rekao nekom iz kluba. Zna on što sam mu to rekao, imam nešto sa njim od ranije, znamo se dugo, nema to veze sa upravom.

Ristić je ostao delimično tajanstven po pitanju verbalnog sukoba sa njemu poznatim likom na tribinama, ali je i dodao da, što se tiče novca, igrači Radničkog sve dobijaju na vreme. Dakle, novac nije problem u Nišu.

- Sve je "ok", sve što smo se dogovrili je ispoštovano. Sa te strane nemam nikakvih zamerki. Znam da je svuda teško, platežna moć je svuda slaba, u svim granama, pa je tako i u fudbalu. U Radničkom je zasad sve na mestu po tom pitanju.

Meč sa Čukaričkim je proživeo sa posebnim emocijama, jer je u pitanju klub u kojem se afirmisao i na kraju krajeva, osvojio Kup trofej.

- Emocije su stvarno bile velike sa Čukaričkim. Žao mi je na neki način što sam sad baš ja uticao na to da im bude ugroženo 4. mesto, ali moj klub je Radnički, i dajem sve od sebe za njega. Eto, jedino mi je žao što se Čukaričkom sad malo komplikuje put u Evropu - zaključuje 37- godišnji golman Nišlija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA