≫ 

Piksi na slatkim mukama: Posle het-trika Vlahovića, eksplodirao i Mladenović - 2 gola i asistencija!

Još jedan Srbin zablistao ove subote u Evropi

  • 10
Filip Mladenović Foto: Screenshot

Nastavlja Filip Mladenović sjajnu sezonu u dresu Legije iz Varšave, a posle još jedne fantastične partije koju je ukrasio sa dva gola i asistencijom, zadovoljan će biti i novi selektor Srbije Dragan Stojković Piksi pošto će imati opasnog aduta po levoj strani.

Filip Kostić neć nedeljama igra sjajno u Ajntrahtu, ali je jasno da će imati ozbiljnu konkurenciju za poziciju pokraj leve aut-linije u nekadašnjem levom beku Crvene zvezde.

Čačanin je nastavio sa sjajnim izdanjima u belom dresu poljskog velikana i to na utakmici sa Vartom u kojoj je Legija slavila sa 3:2 zahvaljujući Mladenoviću.

Filip je doveo u vođstvo Legiju već u trećem minutu na pas zaboravljenog Bartoša Kapustke, a potom i asisitrao Všoleku u 30. koji je vratio prednost lideru poljskog prvenstva od 2:1.

Da je u top formi Mladenović je potvrdio i u 61. minutu kada je postigao drugi gol na meču, a ukupno šesti ove sezone, i otklonio svaku dilemu oko pobednika ovog meča.

Podatak koju može da raduje sve u reprezentaciji Srbije uoči novog početka u kvalifikacijama za Katar 2022. sledeće nedelje.

Mladenović je tako upotpunio ove večeri sjajnu fudbalsku subotu srpskih internacionalaca u kojoj su golove dali Dušan Vlahović, Filip Đuričić, Darko Lazović...

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    13. mart 2021 | 22:56

    treba napomenuti da je danas kao i obicno strasni centarfor mitrovic imao solidan ucinak 0 (nula)

  • Gagi

    13. mart 2021 | 23:01

    Imàmo sjajne igrace samo ih treba uklopiti u tim,I izgraditi samopouzdanje.

  • Cure

    14. mart 2021 | 05:46

    Lupate Kostic i Mladenovic ne igraju istu poziciju alloo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA