≫ 

Razbojnici ukrali pravo bogatstvo Di Mariji, poznato je šta je sve bilo u sefu

Argentinac ostao bez pola miliona evra

  • 6
PSG , Montpellier Foto: Tanjug/AP

Veliku porodičnu dramu preživljavali su fudbaleri PSŽ-a Anhel Di Marija i Markinjos u nedelju veče, tokom meča protiv Nanta, kada su lopovi provalili u njihove kuće i držali članove porodice kao taoce.

Argentinac je čak i zamenjen u jednom trenutku tokom meča, i to nakon što je sportski direktor Leonardo zvao trenera Maurisija Poketina i rekao mu šta se dešava.

Di Marija je u suzama napustio teren, ali na svu sreću niko do članova njegove porodice nije povređen - tvrdi listi "Lekip" koji navodi da su razbojnici uspeli da odnesu sef u kom su bili nakit i satovi vredni pola miliona evra.

Zanimljivo, Di Marija je i 2015. godine bio na meti pljačkaša kada je nosio dres Mančester junajteda, a nedugo psole toga njegova supruga Žorgelina Kardoso je želela što pre da ode iz Engleske. Tačnije, iz grada Mančestera koji je i te kako ocrnila.

U međuvremenu se pojavila i vest da će čelnici PSŽ-a organizovati zaštitu za sve fudbalere i njihove porodice, te da će im kuće biti čuvane 24 časa.

S druge strane, "Lekip" piše i da je otac kapitena PSŽ-a Markinjosa  dobio batine, mada sam fudbaler nije ništa rekao o tome.

- Niko nije povređen i sada su svi dobro. Francuske vlasti su pokrenule istragu - poručio je Markinjos.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    15. mart 2021 | 17:21

    Kod mene kad bi upali,sazalili bi se i ostavili bi mi bar 20 evra

  • TOLE

    15. mart 2021 | 17:11

    Jesu se naprimali bagre pa nije ni cudo sta se desava, posebno arapahosa, u Parizu morate uvijek auto vozit zakljucanih vrata, sad se neplase ni policije ni vlasnika i kad je u kuci. Bio sam po njihovim zemljama i daleko im kuca od moje.

  • Hahhaha

    15. mart 2021 | 17:07

    Pa sta je pola miliona evra??? Di Maria za 14 dana zaradi toliko. Pa meni su ukrali 200 evra a plata mi je 350 evra pa nikom nista. Kakvo bre malo bogastvo, hahha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA